αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως μπορείς να ανοίξεις το δικό σου micro gym «20 Minutes Fitness», με αρχική επένδυση 30.000 ευρώ

Πως μπορείς να ανοίξεις το δικό σου micro gym «20 Minutes Fitness», με αρχική επένδυση 30.000 ευρώ

Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα επιχειρηματικό βήμα στο πεδίο του fitness, τότε ίσως αξίζει να τσεκάρεις την επιλογή του brand «20 Minutes Fitness». Τα 20 Minutes Fitness δημιουργήθηκαν από μια ομάδα νέων ανθρώπων και πρόκειται ουσιαστικά για micro gyms. «Το σύστημα εκγύμνασης που χρησιμοποιούνε βασίζεται στην μέθοδο της ηλεκτρομυοδιέγερσης μέσω της προπονητικής μονάδας Μiha Bodytec. Το Miha Bodytec αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο fitness και γυμνάζει όλες τις μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, έχοντας τρία βασικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα είδη γυμναστικής» σημειώνει η εταιρία.

Η προπόνηση διαρκεί μόνο 20 λεπτά και η συχνότητα των προπονήσεων είναι αρκετή με μία φορά την εβδομάδα.

Τα 20 Minutes Fitness ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 δημιουργώντας το πρώτο micro gym στις Αχαρνές και μέσα σε τρία χρόνια λειτουργίας αριθμούν σε τρία (3) εταιρικά studios (Αχαρνές, Χαλάνδρι, Περιστέρι) και ένα (1) franchise (Τρίκαλα) έχοντας την 1η αλυσίδα micro gyms ηλεκτρομυοδιέγερσης στην Ελλάδα με περισσότερους από 3.000 ασκούμενους και 40.000 συνεδρίες καθιστώντας τα την πλέον έμπειρη αλυσίδα στον χώρο.

Πόσο κοστίζει όμως να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα μέσω franchise; Ας δούμε τα δεδομένα:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 70 – 90

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

– Διαμόρφωση: ανάλογα της κατάστασης του χώρου

– Εξοπλισμός: 30.000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: 6%

MRK FEES: ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ROYALTIES

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =