αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μια Influencer εξαπάτησε τους πάντες: Φωτογραφιζόταν σαν να ήταν στο Coachella, αλλά ήταν σπίτι της

Πως μια Influencer εξαπάτησε τους πάντες: Φωτογραφιζόταν σαν να ήταν στο Coachella, αλλά ήταν σπίτι της

Μια Influencer κατάφερε να εξαπατήσει τους πάντες, με το υλικό που ανέβασε στο Instagram. Αποδεικνύοντας ότι αυτά που βλέπουμε στα social media… δεν είναι πάντα η πραγματικότητα.

Η Gabbie Hanna, διαφήμιζε όλο αυτό το διάστημα την παραμονή της στο Coachella και κινηματογράφησε ολόκληρη τη διαδικασία. Κάθε ημέρα, η Hanna δημοσίευσε φωτογραφίες που επεξεργάστηκε το @kellansworld για να φανεί πως διέμενε στο Palm Springs και πως παρακολουθούσε τις συναυλίες όπως αυτή του Kanye West.

Τώρα η ίδια αποκάλυψε ότι ποτέ δεν ήταν εκεί πραγματικά και με ένα βίντεο της στο YouTube δείχνει πώς και γιατί το έκανε. Στο βίντεο της, εξηγεί πώς εμπνεύστηκε να δημιουργήσει ένα τόσο περίπλοκο σχέδιο. Μεταξύ άλλων αναφέρει πως πολλοί ξοδεύουν τόσο χρόνο και χρήμα, όχι για να απολαύσουν το ίδιο το φεστιβάλ, αλλά για να έχουν εικόνες γα το Instagram. Εξηγεί πως είναι κάτι σαν “επένδυση”, η οποία μπορεί μερικές φορές να οδηγήσει σε τεράστια εισροή ακολούθων στα social media. Επίσης εξηγεί ότι όλα αυτά δείχνουν πόσο εύκολο είναι να στηθεί κάτι τόσο fake στα social media.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 2 =