αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠρώτη η Xiaomi στην Ελλάδα, σε αποστολές smartphone το τρίτο τρίμηνο του 2020

Πρώτη η Xiaomi στην Ελλάδα, σε αποστολές smartphone το τρίτο τρίμηνο του 2020

Η Xiaomi ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2020, με ρεκόρ αποστολών smartphone 46,6 εκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει πως μόλις σε ένα χρόνο η Xiaomi αύξησε τις αποστολές των smartphone της κατά 45,3% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του 2019.

Σύμφωνα με τη παγκόσμια αναφορά αποστολών της Counter Point, η Xiaomi είναι πλέον ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής, η οποία έπεσε έξω μόλις κατά 400.000 τεμάχια. Επίσης, τα κέρδη της εταιρείας μόνο από τα smartphone για το τρίμηνο μεταξύ 1 Ιουλίου και 30 Σεπτεμβρίου εκτοξεύτηκαν στα 47,6 δισεκατομμύρια CNY, δηλαδή περίπου 6 δισεκατομμύρια ευρώ.

Τα συνολικά κέρδη της Xiaomi αυξήθηκαν κατά 34,5% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του 2019, ξεπερνώντας τα 9 δισεκατομμύρια ευρώ. Η μέση τιμή ενός Xiaomi smartphone βέβαια έχει αυξηθεί στα 130 ευρώ, κυρίως λόγω των ακριβότερων flagship που είδαμε φέτος από την εταιρεία.

Ρεκόρ αποστολών smartphone για τη Xiaomi σε ένα τρίμηνο, πρώτη στην Ελλάδα

Τέλος, η εταιρεία ανακοινώνει ότι είναι μέσα στις Top 5 εταιρείες σε 54 χώρες και όπως σημειώνει το Techblogr.gr είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα στις αποστολές smartphone, τουλάχιστον για το τρίτο τρίμηνο του 2020.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 8 =