αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Xiaomi φέρνει κινητό με τιμή στα 80 ευρώ

Η Xiaomi φέρνει κινητό με τιμή στα 80 ευρώ

Η Xiaomi φέρνει ένα κινητό για τους low-budget τύπους. Είναι το Xiaomi Redmi A3. Το οποίο θα διαθέτει το Android 14 της Google.

Εχει στο εσωτερικό του τον Helio G36 επεξεργαστή, ενώ όσον αφορά τη μνήμη RAM θα κυκλοφορήσει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με 3GB, 4GB και 6GB.

Διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα με τρείς αισθητήρες των 48 Megapixel (wide), 8 MP (ultrawide), 2 MP (depth sensor),για ακόμα πιο καθαρές φωτογραφίες για να απαθανατίσεις τις αγαπημένες σου στιγμές. Μπροστά, υπάρχει μια AI selfie κάμερα 32 Megapixel για υψηλότερης ποιότητας selfie φωτογραφίες η οποία υποστηρίζει και τεχνολογίες AI face unlock και AI scene detection.

Η οθόνη του είναι LCD με HD+ ανάλυση στις 6.71 ίντσες. Υποστηρίζει 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη κίνηση, ενώ η οθόνη προστατεύεται με Gorilla Glass 3.

Η συσκευή έχει 5.000mAh στην μπαταρία, η οποία μπορεί να φορτίσει μέσω USB-C και 10W φόρτισης, ενώ όσον αφορά τον ήχο θα έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε και ακουστικά με καλώδιο, αφού υπάρχει κανονικά 3.5mm headphone jack.

Το Xiaomi Redmi A3 θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο σε τρία διαφορετικά χρώματα Olive Green, Midnight Black και Lake Blue. Η τιμή για τα 3/64GB ανέρχεται στα 82 ευρώ, για τα 4/128GB στα 93 ευρώ και για τα 6/128GB στα 104 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 4 =