αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠάνε στο αεροδρόμιο χωρίς να περιμένουν πτήση. Απλά για τα Burger King: Μια νέα πραγματικότητα στο Ελ. Βενιζέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνε στο αεροδρόμιο χωρίς να περιμένουν πτήση. Απλά για τα Burger King: Μια νέα πραγματικότητα στο Ελ. Βενιζέλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και λίγα 24ωρα έχει ανοίξει το πρώτο κατάστημα των Burger King στην Αττική. Και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Φαίνεται ότι αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν το γνωστό brand να φτάσει στην Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο ότι στο αεροδρόμιο παρατηρείται τις τελευταίες ώρες ένα απρόσμενο σκηνικό: Αρκετοί είναι αυτοί που πάνε ως εκεί απλά… για να φάνε στο εν λόγω κατάστημα.

«Ο κόσμος με το που έμαθε ότι άνοιξαν Βurger King στην Αθήνα ήρθε να δοκιμάσει. Είδαμε και κόσμο που δεν περίμενε κάποια πτήση, απλά πήραν το αμάξι τους από το κέντρο και ήρθαν να φάνε burger», λέει στο ethnos.gr ο υπεύθυνος του εστιατορίου και συνεργάτης της SSP Eastern Europe & Middle East, της εταιρείας που έφερε τα Burger King στην Ελλάδα.

Στο πρώτο 24ωρο οι παραγγελίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία λέει ο ίδιος. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της SSP, τα Burger King ήταν μόνο η αρχή και σύντομα η εταιρεία αναμένεται να φέρει στο Ελευθέριος Βενιζέλος αντίστοιχους κολοσσούς της εστίασης.

Γιατί στο Ελευθέριος Βενιζέλος και όχι στο κέντρο της πόλης; «Η Burger King θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και να ανοίξει εστιατόρια. Εμείς όμως αναλαμβάνουμε να ξεπεράσουμε τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να στήσουμε μαγαζιά μέσα στα αεροδρόμια. Έτσι γλιτώνουν από την ταλαιπωρία στην οποία τους υποβάλει η ελληνική πραγματικότητα», εξηγεί ο διαχειριστής του Burger King στο Ελευθέριος Βενιζέλος και κάνει λόγο για ένα άκρως επιτυχημένο εγχείρημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 20 =