αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈκαναν μήνυση στην Burger King γιατί παρουσίαζε το μπέργκερ πιο μεγάλο από ότι ήταν στην πραγματικότητα

Έκαναν μήνυση στην Burger King γιατί παρουσίαζε το μπέργκερ πιο μεγάλο από ότι ήταν στην πραγματικότητα

Τελικά τα μεγάλα brands γρήγορου φαγητού μας παραπλανούν; Για κάτι τέτοιο κατηγορείται η Burger King. Συγκεκριμένα, η διάσημη αλυσίδα είναι αντιμέτωπη με μήνυση που υποστηρίζει ότι το Whopper burger φαίνεται μεγαλύτερο στο μενού, από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, όπως αποφάσισε ένας Αμερικανός δικαστής.

Η μήνυση κατηγορεί τον γίγαντα του φαστ φουντ ότι παραπλανούσε τους πελάτες δείχνοντας μεγαλύτερο μπιφτέκι και υλικά που «ξεχειλίζουν».

Η ομαδική μήνυση κατά της Burger King ισχυρίζεται ότι το Whopper φαινόταν 35% μεγαλύτερο, με υπερδιπλάσια ποσότητα κρέατος σε σύγκριση με αυτό που σερβίρεται πραγματικά στους πελάτες.

«Οι ισχυρισμοί των εναγόντων είναι ψευδείς», δήλωσε η Burger King στο BBC.

Στην απόφαση, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Ρόι Άλτμαν είπε ότι θα πρέπει να αφεθεί στους ενόρκους να «μας πουν τι σκέφτονται οι λογικοί άνθρωποι». Ωστόσο, απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι η Burger King παραπλάνησε τους πελάτες με τις τηλεοπτικές και διαδικτυακές διαφημίσεις της.

«Τα ψητά στη σχάρα μοσχαρίσια μπιφτέκια που απεικονίζονται στη διαφήμισή μας είναι τα ίδια μπιφτέκια που χρησιμοποιούνται στα εκατομμύρια Whopper burger που σερβίρουμε σε όλη τη χώρα», δήλωσε εκπρόσωπος της Burger King μετά την απόφαση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =