αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ Νίκος Χαρδαλιάς «έδωσε» ονομαστικά τα μπαρ της Κοζάνης που είχαν κρούσματα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς «έδωσε» ονομαστικά τα μπαρ της Κοζάνης που είχαν κρούσματα

Σημαντικά στοιχεία για το πώς και γιατί η Κοζάνη έφτασε στην καραντίνα παρέθεσε, κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείριση Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Το πρώτο έχει να κάνει με τη διασπορά και κρούσματα σε τουλάχιστον τέσσερα καφέ-μπαρ της Κοζάνης, τα οποία, μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ονομαστικά και συγκεκριμένα, γεγονός που προκάλεσε αίσθηση στους παρευρισκόμενους, όπως διαβάζουμε στο kozanimedia.gr.

Το δεύτερο είναι η αναφορά του σε “πάρτι” που έλαβε χώρα στο Χρώμιο, με συμμετοχή 70 ατόμων,το οποίο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, οδήγησε στην εμφάνιση 11 κρουσμάτων! Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο ίδιος αρχικά έψαξε να βρει το όνομα του χωριού, διερωτώμενος “υπάρχει χωριό Χρώμιο;”

Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με τη στενή, όπως είπε, σχέση της αύξησης των κρουσμάτων στην ΠΕ Κοζάνης με την προ εβδομάδων έξαρση στην Πέλλα (μέσω μετακινήσεων), με τον Νίκο Χαρδαλιά να αναφέρει “τελικά δεν την πλήρωσε η Πέλλα με την αύξηση των κρουσμάτων και την πλήρωσε η Κοζάνη”!

Το τέταρτο στοιχείο που ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει να κάνει με δυο κηδείες και ένα γάμο, που, όπως ανέφερε, ήταν από τις σημαντικές εστίες μετάδοσης και διασποράς του κορωνοϊού στην ΠΕ Κοζάνης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + twenty =