αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι 3 κινήσεις για να μην αυξάνει θερμοκρασία το κινητό σου

Οι 3 κινήσεις για να μην αυξάνει θερμοκρασία το κινητό σου

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορεί να βλάψεις το κινητό σου περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή χωρίς να το καταλάβεις. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέξεις πολύ είναι η θερμοκρασία του κινητού η οποία αν ανέβει πολύ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην μπαταρία ή και στην οθόνη της συσκευής.

Δες ποιες είναι οι τρεις κινήσεις για να κρατάς το κινητό σου στη σωστή θερμοκρασία…

1. Μην το έχεις συνέχεια στην τσέπη σου

Είναι πολύ σημαντικό να μην κρατάς το κινητό για πολλές ώρες στην τσέπη σου ειδικά όταν υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες στην ατμόσφαιρα. Να θυμάσαι ότι το σώμα σου ανεβάζει θερμοκρασία και αυτό από μόνο του μπλοκάρει τη διαδικασία ψύξης της συσκευής σου. Επίσης όταν το φορτίζεις θα πρέπει να το έχεις σκιά.

2. Μην αφήνεις το κινητό στο αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητό σου λειτουργεί σαν θερμοκήπιο το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και δεν είναι καλή ιδέα να αφήνειες εκεί το κινητό σου ούτε καν για λίγα λεπτά. Η ζημιά που μπορεί να προκαλέσεις στο κινητό σου είναι μεγάλη.

3. Μην χρησιμοποιείς το κινητό συνέχεια

Είναι ο νούμερο ένα λόγος που κάνει το κινητό σου να υπερθερμένεται. Αν νιώθεις εξαρτημένος, εν ανάγκη απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις. Επίσης, η λειτουργία πτήσης θα το βοηθήσει να κρυώσει πιο γρήγορα.

Πηγή: news.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 15 =