αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι 2 «τοξικές» σκέψεις που κάνουν πολλοί άνθρωποι το πρωί (και πως να τις αντιμετωπίσει κάποιος)

Οι 2 «τοξικές» σκέψεις που κάνουν πολλοί άνθρωποι το πρωί (και πως να τις αντιμετωπίσει κάποιος)

Ποιες είναι συνήθως οι πρώτες σκέψεις που κάνεις όταν ξυπνάς το πρωί; Είναι αλήθεια, ότι πολλοί άνθρωποι δεν ξυπνούν με θετική προδιάθεση. Τα πρώτα πράγματα που σκέφτονται, είναι αρνητικά. Όπως σημειώνει η ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας, Katherine Schafler, υπάρχουν 2 «τοξικές» σκέψεις που κάνουν πολλοί άνθρωποι μόλις ξυπνούν.

1# Δεν έχω κοιμηθεί αρκετά

2# Δεν έχω αρκετό χρόνο

Ναι, είναι πολύ πιθανό να τις κάνεις και εσύ. Πολλές φορές μπορεί να μην το συνειδητοποιείς καν. Το πρόβλημα εδώ, είναι ότι αυτές οι σκέψεις σε κάνουν να εστιάσεις στο «τι δεν έχεις».

Τι πρέπει να κάνεις; Το ακριβώς αντίθετο. Σκέψου το task στο οποίο θέλεις να δώσεις την ενέργεια σου από το πρωί κιόλας. Και στη συνέχεια σκέψου όλα όσα έχεις στην διάθεση σου για να το πετύχεις. Δες το ποτήρι μισογεμάτο. Εστίασε σε αυτά που έχεις. Δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια. Όμως αν δεις τα πράγματα από την θετική τους οπτική, είναι πιο πιθανό να δράσεις. Και τελικά να φτάσεις στην επιτυχία.

How to avoid toxic thoughts

How to avoid the two toxic thoughts most people unconsciously think every morning.

Posted by Thrive Global on Montag, 5. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × three =