αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟι αυθεντικοί, οι «cheerleaders» και οι άλλοι: Οι 6 τύποι ανθρώπων που πρέπει να έχεις κοντά σου στην ζωή

Οι αυθεντικοί, οι «cheerleaders» και οι άλλοι: Οι 6 τύποι ανθρώπων που πρέπει να έχεις κοντά σου στην ζωή

Το έχουμε ξανά πει: Δεν έχουν σημασία μόνο οι κινήσεις που κάνεις, για να φτάσεις στην επιτυχία. Οποιοσδήποτε κι αν είναι ο στόχος σου. Παίζουν επίσης ρόλο οι άνθρωποι που θα βάλεις γύρω σου σε αυτό το «ταξίδι». Είναι αυτοί που μπορούν να σου δώσουν τις σωστές συμβουλές, και την ώθηση για να φτάσεις μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Ποιοι είναι όμως οι άνθρωποι που πρέπει να βάλεις γύρω σου; Το αμερικανικό goalcast.com παραθέτει μια ενδιαφέρουσα λίστα με τους 6 τύπους ανθρώπους που πρέπει να βάλεις στον κύκλο σου.

1# Οι περιπετειώδεις: Είναι αυτοί που θα σε βγάλουν από την ζώνη άνεσης σου. Αυτοί που θα κάνουν τολμηρές επιλογές, και θα σε πάρουν να πάτε ταξίδι ακόμα χωρίς να είναι σχεδιασμένο.

2# Οι αυθεντικοί φίλοι: Χρειάζεσαι ανθρώπους μαζί σου, οι οποίοι θα είναι στενοί σου φίλοι, θα έχεις άνεση μαζί τους και θα μπορείς να είσαι 100% ο εαυτός σου όταν είσαι μαζί τους. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές.

3# Οι «Cheerleaders»: Πάντα είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου κάποιον που μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κάνει να χαμογελάσεις.

4# Μέντορες: Πρέπει όλοι να έχουμε έναν φίλο που έχει επιτύχει στόχους που θα θέλαμε να επιτύχουμε, ακόμα κι αν είναι σε ένα ελαφρώς διαφορετικό πεδίο από το δικό μας.

5# Θετικοί άνθρωποι: Η θετικότητα μεταφέρεται. Άρα αν έχεις θετικούς ανθρώπους γύρω σου, μπορεί αυτό να περάσει και σε εσένα. Κάπως έτσι θα «δεις» περισσότερες ευκαιρίες και θα ξεπεράσεις ευκολότερα τις κακές στιγμές.

6# Καλοί ακροατές: Ειδικά στις κακές στιγμές, χρειαζόμαστε κάποιον να μας ακούσει και να μας δώσει κάποιες συμβουλές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − ten =