αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ντου» από 100 ελεγκτές στα γραφεία της Audi

«Ντου» από 100 ελεγκτές στα γραφεία της Audi

Οι γερμανικές αρχές πραγματοποίησαν έρευνες στα γραφεία της Audi για δεύτερη ημέρα σήμερα αναφορικά με το σκάνδαλο χειραγώγησης των εκπομπών ρύπων που συνεχίζει να ταλανίζει τη μητρική Volkswagen, σύμφωνα με την εισαγγελία του Μονάχου.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο, περίπου 100 αξιωματούχοι πραγματοποίησαν έρευνες χθες σε γραφεία στην έδρα της Audi στο Ίνγκολσταντ της Γερμανίας και στο εργοστάσιο στο Νεκάρσουλμ, στη βάση της μητρικής της εταιρίας Volkswagen στο Βόλφσμπουργκ και σε πολλά άλλα σημεία, μεταξύ τους και ιδιωτικές κατοικίες.

Οι έφοδοι, οι πρώτοι στην Audi από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο ντίζελ της VW πριν από 18 μήνες, επικεντρώνονται στο ποιος εμπλεκόταν στη χρήση παράνομου λογισμικού σε 80.000 οχήματα VW, Audi και Porsche με τρίλιτρους κινητήρες, που βρέθηκαν να ξεπερνούν τα όρια για τις εκπομπές ρύπων στις ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος του εισαγγελέα δήλωσε σήμερα ότι οι ερευνητές έχουν ήδη κατάσχει πολύ υλικό και ότι έχουν ανακριθεί κάποια άτομα. Αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει πότε θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα της έρευνας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + four =