αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜπαίνει στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος η Cyta

Μπαίνει στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος η Cyta

Συνέργεια στρατηγικής σημασίας για την Ελληνική αγορά εγκαινιάζει η Cyta και ο ισχυρός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας ΚΕΝ του Ομίλου Καράτζη. Μέσα από τη συνεργασία αυτή η Cyta θα διαθέτει πλέον στους πελάτες της και οικονομικά πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας παράλληλα με το πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, Σταθερής, Κινητής, Internet και Τηλεόρασης.

«Με τον Όμιλο Καράτζη μας ενώνει η μακρά εμπειρία, η αξιοπιστία, η συνέπεια και η επιχειρηματική ανάπτυξη με στόχο το όφελος του πελάτη και την παροχή υπηρεσιών που προσθέτουν αξία στην επιλογή του. Πρόκειται για γραμμή που διέπει τη στρατηγική των δύο εταιρειών και έθεσε τις βάσεις για τη μεταξύ μας συνεργασία”, αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος, Νίκος Χαραλάμπους και συνεχίζει, “βασικός σκοπός είναι η ευρύτερη κάλυψη αναγκών με υπηρεσίες πρώτης ανάγκης και η μείωση των μηνιαίων δαπανών νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Όπως διαβάζουμε στο Insider.gr, στο πλαίσιο αυτό τα καταστήματα Cyta (Cyta Shop) διαθέτουν πλέον πακέτα ηλεκτρικής ενέργειας της ΚΕΝ σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Σταδιακά, στην παροχή των υπηρεσιών της ΚΕΝ, εντάσσονται και δεκάδες σημεία παρουσίας της Cyta σε όλη την Ελλάδα (Cyta Spot και ανεξάρτητοι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 6 =