αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Μια ημέρα, αυτοί που δεν σε πίστευαν θα λένε σε όλους το πως σε γνώρισαν»: 6 σοφές φράσεις από τον Johnny Depp

«Μια ημέρα, αυτοί που δεν σε πίστευαν θα λένε σε όλους το πως σε γνώρισαν»: 6 σοφές φράσεις από τον Johnny Depp

Η διαδρομή δεν ήταν εύκολη για τον Johnny Depp. Η μητέρα του ήταν σερβιτόρα, ο πατέρας του μηχανικός, και ο ίδιος παράτησε το σχολείο στα 16 του και στην συνέχεια επιβίωνε κάνοντας ευκαιριακές εργασίες, μεταξύ άλλων στον τομέα του τηλεφωνικού μάρκετινγκ. Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 συνόδευσε έναν φίλο του στο κάστινγκ της ταινίας τρόμου ‘Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες’ του Γουές Κρέιβεν, όπου τελικά… ανακάλυψαν τον ίδιο και πήρε τον πρώτο του ρόλο.

Την πρώτη του μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία όμως την έκανε ως Έντουαρντ στην ταινία Ο Ψαλιδοχέρης (1990). Από εκεί και πέρα πρωταγωνίστησε σε πολλές γνωστές ταινίες και η καριέρα του απογειώθηκε, παίρνοντας παράλληλα πολλά βραβεία.

Μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή, ο Johnny Depp έχει πει αρκετές ενδιαφέρουσες φράσεις, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν ως μαθήματα για τους νεότερους. Το It’s Possible συγκέντρωσε 6 από αυτές. Είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με αυτές, το σίγουρο είναι ότι δεν παιρνούν απαρατήρητες.

1# Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να διασκεδάζεις την διαδρομή, την ώρα που είσαι σε αυτή

2# Απλά συνέχισε να προχωράς μπροστά χωρίς να σκέφτεσαι τι λένε οι άλλοι. Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις για εσένα

3# Μια ημέρα, αυτοί που δεν σε πίστευαν θα λένε σε όλους το πως σε γνώρισαν

4# Είναι μόνο μια κακή ημέρα, όχι μια κακή ζωή

5# Αν αγαπάς δύο ανθρώπους ταυτόχρονα, διάλεξε τον δεύτερο. Γιατί αν αγάπαγες πραγματικά τον πρώτο, δεν θα ερωτευόσουν τον δεύτερο

6# Αύριο θα έχουν τελειώσει όλα. Μετά θα πρέπει να πάω πίσω και να πουλάω στυλό ξανά

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + eleven =