αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΚαι άλλος χρήστης δηλώνει ότι το OnePlus του έπιασε φωτιά (ΦΩΤΟ)

Και άλλος χρήστης δηλώνει ότι το OnePlus του έπιασε φωτιά (ΦΩΤΟ)

Οι περιπτώσεις των OnePlus Nord 2 που πιάνουν φωτιά και σκάνε αυξάνονται. Πρώτα είχαμε ένα smartphone που σύμφωνα με την εταιρεία έσκασε εξαιτίας κάποιας εξωτερικής δύναμης που ασκήθηκε στο τηλέφωνο. Μετά, ένας άλλος χρήστης προσπάθησε να βγάλει κέρδος αναφέροντας ένα ψεύτικο περιστατικό, χωρίς καν να δημοσιεύσει φωτογραφίες.

Αυτή τη φορά, ένας νομικός από την Ινδία δημοσίευε φωτογραφίες του κατεστραμμένου τηλεφώνου του και της ρόμπας που φορούσε όταν έγινε το ατύχημα. Ο χρήστης ισχυρίζεται ότι το Nord 2 είχε 90% μπαταρία και ήταν σε κατάσταση αναμονής στην τσέπη του. Ξαφνικά ένιωσε ζέστη, διαπίστωσε ότι το τηλέφωνο είχε πάρει φωτιά και έβγαζε καπνούς, πέταξε τη ρόμπα, και λίγο μετά το smartphone έσκασε.

Η εταιρεία προσφέρθηκε να εξετάσει την περίπτωση και να αποζημιώσει τον χρήστη. Όμως, αυτός ισχυρίζεται ότι η OnePlus δεν τον παίρνει στα σοβαρά, έκανε αγωγή, έδωσε το τηλέφωνο στην αστυνομία για να ερευνήσουν την υπόθεση, και ζητάει από τις αρχές να απαγορεύσουν την κυκλοφορία του OnePlus Nord 2 στην Ινδία. Η εταιρεία σχολίασε την περίπτωση και παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει η OnePlus, είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τον χρήστη και να τον αποζημιώσουν, αλλά αυτός δεν συνεργάζεται. Παρά τις προσπάθειες τους να πάρουν τη συσκευή στα χέρια τους και να την εξετάσουν, δεν έχουν καταφέρει να πράξουν κάτι τέτοιο, γιατί ο χρήστης αρνείται να τους δώσει αυτήν την ευκαιρία. Γι’ αυτό η εταιρεία δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν η περίπτωση αυτή είναι πραγματική ή κατασκευασμένη.

Πηγή: Techmaniacs.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =