αρχικηVIRALΚέρδισε 250.000 ευρώ παίζοντας μόλις 5 ευρώ στο lotto. Αλλά τώρα δεν του δίνουν το έπαθλο γιατί δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα

Κέρδισε 250.000 ευρώ παίζοντας μόλις 5 ευρώ στο lotto. Αλλά τώρα δεν του δίνουν το έπαθλο γιατί δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα

Ένας Αλγερινός που κέρδισε 250.000 ευρώ σε ένα ξυστό των 5 ευρώ στο Βέλγιο, δίνει μάχη ενάντια στη γραφειοκρατία για να καταφέρει να διεκδικήσει τα κέρδη του.

Σύμφωνα με το BBC, το έπαθλο είναι πολύ μεγάλο για να πληρωθεί σε μετρητά και ο 28χρονος μετανάστης δεν έχει τα απαραίτητα χαρτιά για να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό.

Ο “τυχερός” Αλγερινός ζήτησε μάλιστα, τη βοήθεια ενός φίλου του για να καταφέρει να πάρει τα χρήματα, ωστόσο ο δεύτερος συνελήφθη ως ύποπτος για κλοπή. Δεν έχει έγκυρα πιστοποιητικά ταυτότητας, ούτε μόνιμο τόπο διαμονής, σύμφωνα με το βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο VRT.

Ο 28χρονος δηλώνει ότι αν καταφέρει να πάρει το έπαθλο, θα το χρησιμοποιήσει για να φτιάξει μια νέα ζωή στο Βέλγιο. “Όταν πάρω τα χρήματα, πρόκειται να αγοράσω ένα σπίτι στις Βρυξέλλες. Και ίσως ένα αυτοκίνητο” είπε ο άνδρας (του οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί) στη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

“Χρειαζόμαστε τα έγγραφα που μπορούν να αποδείξουν την ταυτότητά του. Θα πρέπει να επικοινωνήσει με την οικογένειά του στην Αλγερία”, δήλωσε η εταιρεία που διοργάνωσε την κλήρωση.

Ο 28χρονος έφυγε από την Αλγερία πριν από τέσσερις μήνες, ταξιδεύοντας με πλοίο στην Ισπανία. Από εκεί πέρασε πεζή μέσω Ισπανίας και Γαλλίας πριν φτάσει στο Βέλγιο.

Ήθελε να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά τώρα λέει ότι θα προτιμούσε να παραμείνει στο Βέλγιο, όπου και ελπίζει να κάνει οικογένεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 3 =