αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Nintendo ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Super Mario Run και οι μετοχές της ανέβηκαν

Η Nintendo ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Super Mario Run και οι μετοχές της ανέβηκαν

Σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Nintendo μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας διάθεσης του νέου ηλεκτρονικού παιχνιδιού Super Mario, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε ένα μήνα περίπου για τα κινητά τηλέφωνα iPhone της Apple.

Το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple στις 15 Δεκεμβρίου και θα στοιχίζει 10 δολάρια. Η Nintendo, η οποία ανακοίνωσε τη διάθεση του παιχνιδιού τον περασμένο μήνα, είδε τις μετοχές της να σημειώνουν σημαντική άνοδο της τάξης του 5%.

Η εταιρεία ελπίζει το Super Mario Run να έχει παρόμοια επιτυχία με την εφαρμογή Pokemon Go. Ωστόσο, αναλυτές εκτιμούν ότι επειδή σε αντίθεση με το νέο παιχνίδι της εταιρίας, το Pokemon Go ήταν δωρεάν, το Super Mario Run είναι απίθανο να φέρει στην εταιρεία τόσα χρήματα όσα αυτή επιθυμεί.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το BBC, τα smartphones αποτελούν πλέον την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πηγή εσόδων για τη βιομηχανία του gaming και η ιαπωνική εταιρεία έχει επικριθεί για την αργή πορεία της στην αφομοίωση αυτής της διαδικασίας.

Ωστόσο, η Nintendo έχει υποσχεθεί ότι σκοπεύει να αποκαλύψει περισσότερους τίτλους παιχνιδιών μέχρι τον Μάρτιο του επόμενου έτους, ενώ η έκδοση του Super Mario Run για συσκευές που χρησιμοποιούν το Android της Google έχει ήδη δρομολογηθεί.

Πηγή: enetpress.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =