αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Βίκος Cola συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων και κάνει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 3.000 οικογένειες

Η Βίκος Cola συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων και κάνει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε 3.000 οικογένειες

H Βίκος Cola, για δεύτερη συνεχή χρονιά, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς, της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας που χαρακτηρίζει την εταιρία, στηρίζει χιλιάδες οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Με την ελπίδα να κάνει και τα φετινά Χριστούγεννα πιο ανθρώπινα και πιο ζεστά για 3.000 οικογένειες, η Βίκος Cola παρέχει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι, στηρίζοντας για ακόμη μία φορά έμπρακτα τις οικογένειες εκείνες που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Σε μια στοχευμένη και ουσιαστική ενέργεια που γίνεται θεσμός για δεύτερη χρονιά, η εταιρία συνεργάζεται και φέτος με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Αθηναίων (Κόμβο Υποδοχής και Αλληλεγγύης), Περιστερίου, Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, Μοσχάτου-Ταύρου, Αγίας Βαρβάρας, Κορυδαλλού, Ιλίου, Καλλιθέας, Ιωαννίνων, της Τράπεζας Τροφίμων Καματερού και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Δήμος Πειραιά, Κερατσινίου-Δραπετσώνας & Περάματος, Νίκαιας, Κορινθίων), παρέχοντας σε χιλιάδες οικογένειες το πλήρες Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

«Είναι ανθρώπινο καθήκον να δίνουμε ουσιαστικό νόημα στην έννοια “μοιράζομαι”. Και τα φετινά Χριστούγεννα ερχόμαστε κοντά σε 3.000 οικογένειες με στόχο να δώσουμε χαρά και να χαρίσουμε αγάπη. Όλοι εμείς στην Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., υλοποιούμε αυτήν την προσπάθεια για δεύτερη χρονιά, θέλοντας να τονίσουμε ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων μοιραζόμαστε την ανθρώπινη ζεστασιά και τη δίψα για αγάπη», αναφέρει η εταιρία

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − two =