αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕμφανίστηκε ο Jack Ma

Μετά από πολύ καιρό. ο δισεκατομμυριούχος Jack Ma εμφανίστηκε. Όπως μεταδίδει το Bloomberg, έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά την απόφαση των κινεζικών αρχών να ξεκινήσουν έρευνες για διάφορα θέματα στην τεράστια αυτοκρατορία του πριν από τρεις μήνες.

Ο Ma εμφανίστηκε σε ζωντανό βίντεο και η εμφάνιση του οδήγησε σε ράλι τη μετοχή της Alibaba Group Holding Ltd. αν και άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα, όπως αναφέρει το πρακτορείο.

Αν και δεν έχει κατηγορηθεί για κάποιο έγκλημα, ο Ma είχε εξαφανιστεί από το προσκήνιο από την αναστολή της αρχικής δημόσιας προσφοράς της εταιρείας fintech Ant Group Co. ύψους 35 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Νοέμβριο. 

Ο Ma έκανε μια σύντομη δήλωση στο πλαίσιο μιας ετήσιας εκδήλωσης για τους δασκάλους. Στο βίντεο της εκδήλωσης ο Ma εμφανίζεται να επισκέπτεται ένα σχολείο στην πόλη καταγωγή του, Hangzhou. Μιλώντας σε δασκάλους, ο Ma ανέφερε ότι θα ξοδέψει περισσότερο χρόνο σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

“Το τελευταίο διάστημα, οι συνάδελφοι μου και εγώ μελετάμε και σκεφτόμαστε. Καταλήξαμε ότι θα αφιερωθούμε σε φιλανθρωπικές δράσεις στην εκπαίδευση”, αναφέρει ο Ma στο βίντεο. “Το να εργαστούμε σκληρά για την αναζωογόνηση της περιφέρειας και την κοινή ευημερία είναι ευθύνη της δικής μας γενιάς των επιχειρηματιών”.

Οι μετοχές της Alibaba, του κολοσσού του ηλεκτρονικού εμπορίου του οποίου συνιδρυτής είναι ο Ma, βρέθηκαν να σημειώνουν άλμα έως 11% στο Χονγκ Κονγκ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =