αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓια όποιον ενδιαφέρεται: Πόσο κοστίζει για να ανοίξεις το δικό σου Mikel (Πίνακας)

Για όποιον ενδιαφέρεται: Πόσο κοστίζει για να ανοίξεις το δικό σου Mikel (Πίνακας)

Από 80.000 ευρώ έως 142.000 ευρώ κυμαίνεται σήμερα το κόστος για να ανοίξεις το δικό σου Mikel , τιμές σημαντικά μειωμένες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όταν η αλυσίδα ξεκίνησε την ανάπτυξης της στην ελληνική αγορά.

Όπως διαβάζουμε στο Insider.gr, η μείωση στις τιμές για το άνοιγμα ενός καταστήματος Mikel κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αντισταθμίσουν κάποια προβλήματα που παρατηρήθηκαν το τελευταίο διάστημα στην αλυσίδα, τόσο με τους franchisees του δικτύου της (οι οποίοι πλήρωσαν αρκετές χιλιάδες ευρώ την επένδυση τους), όσο και με την πτώση της ζήτησης λόγω του περιορισμένου διαθέσιμου εισοδήματος των ελλήνων καταναλωτών.

Να σημειωθεί ότι τα Mikel διαθέτουν τρεις διαφορετικούς τύπους καταστημάτων:

Τα λεγόμενα dine in, τα οποία διαθέτουν σαλόνι στο οποίο μπορεί ο πελάτης να απολαύσει το ρόφημά του με την άρτια εξυπηρέτηση από το προσωπικό και όπου τα ροφήματα σερβίρονται από τους ανθρώπους του Mikel σε πορσελάνινα και γυάλινα σκεύη. Ένα κατάστημα dine in μπορεί διαθέτει επίσης την υπηρεσία take- away, ενώ μπορεί να διαθέτει και υπηρεσία delivery.

Με μεικτό σχήμα δραστηριοποιούνται και τα καταστήματα τύπου spot, στα οποία οι πελάτες μέσω self service μπορούν να παραγγείλουν το ρόφημά τους, στη χάρτινη συσκευασία και να το απολαύσουν στο σαλόνι.

Τέλος, ο πρωτότυπος και πιο νέος τύπος καταστημάτων είναι η Cantina, η οποία λειτουργεί ως take away, ενώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει το ρόφημά του σε ξύλινους πάγκους επι-τόπου στο κατάστημα.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =