αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΓιατί πρέπει να βάλεις θετικούς ανθρώπους στον κύκλο σου

Γιατί πρέπει να βάλεις θετικούς ανθρώπους στον κύκλο σου

Η ζωή μας ίσως κυλάει κάπως έτσι: «Κάθε επιλογή επηρεάζεται από τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωής μας. Εάν αλλάξετε προς το καλύτερο τους ανθρώπους που επηρεάζουν τη ζωή σας, μπορείτε να αυξήσετε κατακόρυφα τις πιθανότητές σας για ευτυχία και επιτυχία». Αυτό λέει σε άρθρο του το αμερικανικό Success.com.

Κάθε νέα προσθήκη μετράει. Το να καλωσορίσετε έναν νέο θετικό άτομο στον κύκλο σας μπορεί να είναι μια από τις πιο σημαντικές κινήσεις για να φτάσετε στην ευτυχία. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι ένας νέος φίλος, ένας επαγγελματίας life coach ή μέντορας ή απλά κάποιος που σέβεστε και έχει την θετική οπτική που θέλετε να μιμηθείτε.

Ένα τέτοιο άτομο μπορεί να σας μεταδώσει πολλά θετικά χαρακτηριστικά που έχει. Τέτοιοι άνθρωποι ψάχνουν την ευτυχία ακόμα και στις μικρές καθημερινές νίκες. Είναι ευγνώμονες για όσα έχουν. Είναι δραστήριοι και επιδιώκουν να «συνδεθούν» με άλλους ανθρώπους.

Σκεφτείτε τώρα τις αρνητικές επιρροές γύρω σας. Αυτοί είναι άνθρωποι που εστιάζουν στα άσχημα πράγματα στη ζωή τους και σας ωθούν να κάνετε το ίδιο. Θα καταλήξετε βλέπετε συνεχώς… νέα προβλήματα. Οι «τοξικοί» άνθρωποι δεν χαμογελούν και δεν γελούν εύκολα. Δυσκολεύονται να διατηρήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις τους. Και είναι συνεχώς παγιδευμένοι σε ένα άγχος που τους κρατά σε αρνητικό mood.

«Σκεφτείτε τους ανθρώπους που ξέρετε και θα μπορούσαν να είναι θετικοί παράγοντες επιρροής και αφιερώστε περισσότερο χρόνο με κάποιον που θα βελτιώσει την ευτυχία σας και θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιτυχία», καταλήγει το Success.com.

Τι λες λοιπόν, θα κάνεις τις σωστές επιλογές;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 5 =