αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΑυτό είναι το νέο μεγάλο mall που σχεδιάζεται στην Αττική

Αυτό είναι το νέο μεγάλο mall που σχεδιάζεται στην Αττική

Στη δημοσιότητα δόθηκε χτες η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την ανάπτυξη του εμπορικού και ψυχαγωγικού πάρκου που σχεδιάζει ο Όμιλος Κωνσταντίνου σε έκταση 75 στρεμμάτων που βρίσκεται στη περιοχή της Μεταμόρφωσης και της Λυκόβρυσης.

Όπως προκύπτει από τη μελέτη, ο όμιλος που έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται το Athens Metro Mall, προτείνει ανέγερση κτιρίων συνολικής επιφάνειας 71.200 τ.μ. Πρόκειται για επένδυση της τάξεως των 93 εκατ. ευρώ, η οποία χρονολογείται από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, όταν ξεκίνησε η εξαγορά των σχετικών οικοπέδων από τον Όμιλο Κωνσταντίνου.

Με βάση τα όσα αναφέρονται στη μελέτη, προτείνονται χρήσεις εμπορικού κέντρο, εμπορικών καταστημάτων, σούπερ μάρκετ, κινηματογράφων, χώρων εστίασης, γραφείων, αθλητικού κέντρου και παιδικής χαράς.

Επίσης, στο συγκρότημα θα περιλαμβάνεται πάρκο, χώροι στάθμευσης, ενώ σε ένα ανεξάρτητο τμήμα της έκτασης προτείνεται η δημιουργία ενός διαγνωστικού κέντρου και κέντρου αποκατάστασης. Επίσης, 4.500 τ.μ. παραχωρούνται για κοινόχρηστη χρήση στο πλαίσιο των αλλαγών που προτείνονται στις οδικές αρτηρίες που περικλείουν το ακίνητο.

Υπενθυμίζεται ότι από το συγκεκριμένο οικόπεδο θα περνά και μία από τις επεκτάσεις της γραμμής 4 του μετρό. 

Πηγή: Dikaiologitika.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 8 =