αρχικηVIRALΑυτός θα είναι ο πιο εντυπωσιακός σταθμός Μετρό στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτός θα είναι ο πιο εντυπωσιακός σταθμός Μετρό στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αισιόδοξος ότι το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί εντός χρονοδιαγράμματος εμφανίστηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Σχολιάζοντας κάποια από τα μεγάλα έργα που εκτελούνται στη χώρα, ο υπουργός, επισήμανε «ότι γίνεται μία τεράστια προσπάθεια ώστε, παρά τις προσφυγές και παρά τις καθυστερήσεις, να ολοκληρωθεί το έργο μέχρι τα τέλη του 2023».

Σχολίασε δε ότι ο σταθμός Βενιζέλου θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός, ξεπερνώντας σε ομορφιά τον σταθμό «Δημοτικό Θέατρο» της Γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας οποίος βρίσκεται σε λειτουργία, μαζί με τους υπόλοιπους δύο σταθμούς του Πειραιά από τις 10 Οκτωβρίου του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι στον σταθμό Βενιζέλου έχουν έρθει στο φως σημαντικές αρχαιότητες, αντιπροσωπευτικές πολλών περιόδων ζωής της πόλης.

Παράλληλα, έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και το ΚΑΣ η μελέτη της απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαιοτήτων και ήδη έχουν εκκινήσει οι εργασίες, ώστε να αναδεικνύονται τα ευρήματα εντός του κελύφους του σταθμού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − six =