αρχικηVIRALΑυτά είναι τα 11 πιο επικίνδυνα μέρη για να κολλήσεις κορονοιό

Αυτά είναι τα 11 πιο επικίνδυνα μέρη για να κολλήσεις κορονοιό

Εκατοντάδες επιστήμονες δηλώνουν ότι υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο νέος κορονοϊός ευρισκόμενος σε μικρότερα των σταγονιδίων σωματίδια στον αέρα μπορεί να προσβάλει τους ανθρώπους και καλούν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να αναθεωρήσει τις οδηγίες του, αναφέρεται σε δημοσίευμα των New York Times.

Σύμφωνα με τον ΠΟΥ, η ασθένεια μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο κυρίως μέσω σταγονιδίων προερχομένων από την μύτη ή το στόμα, τα οποία εκτοξεύονται όταν ένα άτομο που έχει προσβληθεί από την Covid-19 βήχει, φτερνίζεται ή μιλά. Η πανδημία του κορωνοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 600.000 ανθρώπους παγκοσμίως, από τα τέλη Δεκεμβρίου, όταν και πρωτοεμφανίστηκε στην Κίνα, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου, που βασίζεται σε επίσημες πηγές.

Οι επιστήμονες εφιστούν συνεχώς την προσοχή του κόσμου και επιμένουν πως πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός ανθρώπων σε οποιεσδήποτε περιστάσεις. Πάνω από 500 επιδημιολόγοι και ειδικοί υγείας χαρακτήρισαν τα μέρη στα οποία η μεταδοτικότητα του ιού είναι πολύ μεγάλη και το Fortune Greece τα παρουσιάζει.

1. Κέντρα νυχτερινής διασκέδασης

2. Γάμος ή κηδεία

3. Συναυλία ή παράσταση

4. Αγκαλιά ή χειραψία

5. Πάρτι σε κλειστό χώρο ή στο σπίτι

6. Κλειστά μπαρ

7. Στάδια

8. Έξοδος με κάποιον που δεν γνωρίζετε καλά

9. Λούνα παρκ

10. Εκκλησία

11. Μέρη για φαγητό με μπουφέ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =