αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈρχεται το πρώτο blockchain (un)conference στο κέντρο της Αθήνας

Έρχεται το πρώτο blockchain (un)conference στο κέντρο της Αθήνας

To πρώτο blockchain (un)conference του ΗΒΗ με θέμα την εφαρμογή των τεχνολογιών blockchain – DLT στο περιβάλλον και την ενέργεια θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου, 17:00–20:30 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Innovathens.

Βασικά θέματα που θα συμβούν στο πρώτο μας (un)conference για το περιβάλλον και την ενέργεια είναι η ενεργοποίηση των μελών για την υλοποίηση δράσεων, η παράλληλη ετήσια γενική συνέλευση, καθώς και η ανάδειξη τάσεων, επιχειρηματικών μοντέλων, καλών πρακτικών και ευκαιριών στον χώρο των αποκεντρωμένων τεχνολογιών.

Στόχος είναι η ανάπτυξη δημιουργικού διαλόγου για τις τεχνολογίες blockchain στην Ελλάδα, η ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων και η ανάδειξη επιχειρηματικών ευκαιριών & δράσεων ψηφιακού μετασχηματισμού στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία με έμφαση στο περιβάλλον και την ενέργεια που βασίζονται στις αποκεντρωμένες τεχνολογίες blockchain – DLT.

Στο blockchain (un)conference μπορούν να συμμετέχουν:

-Κάθε ενδιαφερόμενος για τις νέες τάσεις και την προοπτική της νέας ψηφιακής οικονομίας μέσα από τη χρήση των disruptive τεχνολογιών blockchain (Στελέχη της αγοράς, δημόσιας διοίκησης, προγραμματιστές, φοιτητές κ.α).

-Επενδυτές & Δυνητικοί συνεργάτες που ενδιαφέρονται για χρηματοδότηση και συνεργασίες με startup εταιρείες στον χώρο των τεχνολογιών blockchain.

-Επιχειρήσεις, ομάδες και startup με ιδέες, λύσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με τις τεχνολογίες blockchain.

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή δωρεάν εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + sixteen =