αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈκτακτο χρηματικό μπόνους δίνει η 3αλφα στους εργαζομένους της

Έκτακτο χρηματικό μπόνους δίνει η 3αλφα στους εργαζομένους της

Ένα έκτακτο χρηματικό μπόνους αποφάσισε να δώσει η ελληνική εταιρία 3αλφα στους εργαζομένους της, θέλοντας έτσι να τους βοηθήσει μέσα σε μια δύσκολη περίοδο. « Είναι μια χειρονομία ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης για την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που έχουν επιδείξει αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο», σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση» σημειώνει η εταιρία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η 3αλφα διαχρονικά αντεπεξέρχεται με επιτυχία στις ανάγκες των καταναλωτών, χάρη στην αποδοτικότητα του ανθρώπινου δυναμικού της, πόσο μάλλον εν μέσω των δυσμενών συνθηκών που αντιμετωπίζει η χώρα. Έτσι, με σεβασμό και αίσθημα αλληλεγγύης προς τους εργαζομένους της τους επιβραβεύει με ένα επιπλέον χρηματικό ποσό ως αναγνώριση της καθοριστικής συμβολής τους.

Είναι μια χειρονομία ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης για την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που έχουν επιδείξει αυτή την δύσκολη για όλους περίοδο, σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση. 

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. πορεύεται, για μία ακόμη φορά, με γνώμονα τις αξίες της και στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της που για περισσότερα από 50 χρόνια συνεισφέρουν στο “οικογενειακό” μας τραπέζι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =