αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ γίγαντας που λέγεται Netflix: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που θα δώσει για νέες σειρές

Ο γίγαντας που λέγεται Netflix: Αυτό είναι το αστρονομικό ποσό που θα δώσει για νέες σειρές

Οι subscribers του Netflix συνεχίζουν να αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς κάτι που επιτρέπει στο κανάλι κολοσσό να ετοιμάζει μεγάλα σχέδια όσο αφορά καινούργια τηλεοπτικά show αλλά και φιλμ. Σύμφωνα με το Buzzfeed λοιπόν σχεδιάζει να διαθέσει το απίθανο ποσό των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε επερχόμενες, ολόφρεσκες παραγωγές, ένα νούμερο που ζαλίζει αλλά και που το άρθρο διευκρινίζει πως προς το παρόν δεν υπάρχει στα ταμεία του Netflix.

Είναι οι ανάγκες του κοινού για να δουν όλο και περισσότερη ποιοτική τηλεόραση που οδήγησαν το κανάλι να ετοιμάσει αυτόν τον πανάκριβο προγραμματισμό, με το Netflix να πιστεύει πως ο μόνος τρόπος για να προσελκύσεις καινούργιους χρήστες, είναι με το να επενδύσεις σε καινούργια, εντυπωσιακά shows.

Όπως σημειώνει το Digitallife.gr, ο ιδρυτής Reed Hastings τόνισε τη σημασία που έχει να “ποντάρεις” ξανά στο προϊόν σου για να προσελκύσεις καινούργια μέλη από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ την ίδια στιγμή φυσικά θα πρέπει να ικανοποιείς τους ήδη υπάρχοντες subscribers.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 4 =