αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑν τα μέλη της ομάδας σου δεν μπορούν να απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση, τότε είναι πολύ λιγότερο παραγωγικά από όσο νομίζεις

Αν τα μέλη της ομάδας σου δεν μπορούν να απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση, τότε είναι πολύ λιγότερο παραγωγικά από όσο νομίζεις

Υπάρχει ένα στοιχείο μέσα στις επιχειρήσεις, το οποίο λίγοι το παραδέχονται: Όλοι αγαπούν… να είναι απασχολημένοι. Ναι, καλά διάβασες. Ωστόσο, η μεγάλη δυσκολία είναι πραγματικά αλλού. Πήγαινε στα μέλη της ομάδας σου, και κάνε την εξής ερώτηση:

Ποια ήταν τα αποτελέσματα που επιτύχατε σήμερα;

Τις περισσότερες φορές, είτε θα πάρεις ως απάντηση την πλήρη σιωπή, είτε θα λάβεις ενοχλημένες ματιές. Όπως εξηγεί το inc.com, αυτή είναι η σκληρή αλήθεια που οι περισσότεροι επιχειρηματίες και οι υπάλληλοι απλώς δεν θα παραδεχτούν: Είναι τόσο εύκολο να είσαι απασχολημένος, απασχολημένος, απασχολημένος … όμως έχουν μηδενικά αποτελέσματα για να δείξεις στο τέλος της ημέρας.

Είναι σημαντικό και εσύ προσωπικά και η ομάδα σου, να εστιάζετε στα αποτελέσματα. Και όχι απλά στο να είστε απασχολημένοι. Εργάσου με τον σωστό τρόπο.

Υπάρχουν κάποιες πρακτικές κινήσεις που μπορείς να κάνεις. Για παράδειγμα, φτιάξε ένα οργανόγραμμα. Ακόμα και οι πιο ταλαντούχοι άνθρωποι θα είναι κακοί υπάλληλοι αν τους τοποθετήσεις σε λάθος τμήματα. Για να εξασφαλίσεις μια καλή εφαρμογή, ανέπτυξε ένα οργανόγραμμα και ανέτρεξε σε αυτό συνεχώς, ενώ παράλληλα δημιουργείς και αναπτύσεις την ομάδα σου.

Επίσης, δώσε την ελευθερία στους εργαζομένους σου να κάνουν μια δουλειά. Δώσε τους ένα χρονικό περιθώριο, και στην συνέχεια ρώτησε τους για τα αποτελέσματα που κατάφεραν να φέρουν. Χρειάζεται να υπάρχει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, έτσι ώστε στο τέλος να μπορούν να βγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × four =