αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗQ: Μια startup- quiz γνώσεων. Απαντάς σε ερωτήσεις και μπορείς να κερδίσεις μέχρι 10.000 δολάρια

ΗQ: Μια startup- quiz γνώσεων. Απαντάς σε ερωτήσεις και μπορείς να κερδίσεις μέχρι 10.000 δολάρια

Λένε ότι οι απλές ιδέες μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στην περίπτωση του HQ αυτό το ρητό επιβεβαιώνεται πλήρως. Πρόκειται για μια startup η οποία είναι ουσιαστικά μια εφαρμογή- quiz γνώσεων. Έχουμε ξανά μιλήσει για αυτή, όμως η εφαρμογή εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Και μαθαίνουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες.

Η διαδικασία του παιχνιδιού είναι απλή και θυμίζει τα κλασικά παιχνίδια γνώσεων. Δύο φορές την ημέρα τις καθημερινές και μια φορά την ημέρα τα ΣΚ, μπορείς να κάνεις log in και να παίξεις. Πρέπει να απαντήσεις σε 12 ερωτήσεις, και τότε θα λάβεις χρήματα ως έπαθλο. Ναι, κανονικά χρήματα τα οποία μπαίνουν στον λογαριασμό σου στο Paypal.

Όπως ίσως θα περίμενες, οι ερωτήσεις είναι κλιμακωτής δυσκολίας. Ξεκινούν από «χαμηλό επίπεδο» και φτάνουν να γίνουν πολύ δύσκολες. Σημαντική λεπτομέρεια: Έχεις μόνο 10 δευτερόλεπτα για να απαντήσεις στην κάθε μια. Έτσι, όσοι σκέφτονται να κάνουν το παραδοσιακό Googl-άρισμα, μάλλον δεν θα τα καταφέρουν με επιτυχία. Μπορείς επίσης να παίξεις και ενάντια σε φίλους σου.

Η εφαρμογή έκανε «πρεμιέρα» μόλις τον περασμένο Αύγουστο. Τότε τα έπαθλα έφταναν περίπου στα 100 ευρώ. Σήμερα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Με τα έπαθλα να φτάνουν στα 10.000 ευρώ. Αρκεί βέβαια να είσαι καλός… στο να απαντάς ερωτήσεις γνώσεων. Αλλά από που προέρχονται όλα αυτά τα χρήματα; Η HQ υποστηρίζεται από την Intermedia Labs, και διάφορους άλλους διαφημιστές και συνεργάτες. Προς το παρόν, είναι διαθέσιμο μόνο για iOS.

Here's What You Need to Know About HQ

Here's what you need to know about HQ, the live trivia app. (via Fortune)

Posted by MONEY on Donnerstag, 21. Dezember 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 10 =