αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈνα σεμινάριο διαφορετικό από τα άλλα

Ένα σεμινάριο διαφορετικό από τα άλλα

Είναι κοινός τόπος ότι η γνώση θεωρείται δύναμη και στο πλαίσιο αυτό, τα σεμινάρια έχουν γίνει πολύ της μόδας!

Στην πραγματικότητα όμως, η γνώση, αν δεν χρησιμοποιηθεί είναι απλά πληροφορία, μόνο η εφαρμοσμένη γνώση μεταφράζεται σε ισχύ!

Το πρόβλημα με τα περισσότερα σεμινάρια, είναι ότι όταν είναι πλούσια σε τεχνικές γνώσεις και πληροφορία, δεν περιλαμβάνουν καθόλου το στοιχείο εκείνο της ανθρώπινης επικοινωνίας που οδηγεί στη σύναψη συμφωνιών. Κι όσα αναλύουν επαρκώς το κομμάτι των κοινωνικών δεξιοτήτων, αποτυγχάνουν συνήθως να προτείνουν κάποια εφαρμόσιμη πρακτική.

Αυτό το κενό ήρθε να καλύψει το Σεμινάριο Online Επιχειρηματικότητας και Digital Marketing της κυρίας Μαρίας Περράκη, μιας digital entrepreneur, συζύγου και μητέρας δύο παιδιών που ξεκίνησε από το μηδέν και πλέον έχει καταφέρει να αφήσει πίσω της, τις εποχές που δούλευε δύο δουλειές και παράλληλα έχτιζε την επιχείρησή της, στο πείσμα όλων όσοι της έλεγαν ότι αποκλείεται να τα καταφέρει.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας (είτε το γνωρίζουν, είτε όχι).
Είναι δηλαδή εξαιρετικά χρήσιμο για επιχειρηματίες που θέλουν να εκσυγχρονίσουν την επιχείρησή τους και να προβληθούν σωστά στο διαδίκτυο.

Αφορά όμως και όσους έχουν μια επιχειρηματική ιδέα αλλά δεν ξέρουν πώς να την αναπτύξουν, όσους πάντα ήθελαν να κάνουν κάτι δικό τους ή ακόμη και όσους αισθάνονταν πάντα διαφορετικοί γιατί είχαν μεγάλα όνειρα και όλοι τους λέγανε τρελούς και ονειροπόλους.

Το σεμινάριο γίνεται online το Σάββατο (1/6) 17:30-20:30 και διαρθρώνεται σε τρεις ενότητες:

Στην πρώτη αποκαλύπτεται ο αποτελεσματικότερος τρόπος digital marketing που χρησιμοποιούν όλοι οι κολοσσοί, στη δεύτερη θίγεται εκτενώς το υποτιμημένο κομμάτι της ψυχολογίας και στην τρίτη δίνεται μια απτή και συγκεκριμένη στρατηγική κερδοφορίας που όμως δεν προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία και πληθώρα τεχνικών γνώσεων. 

Αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Το σεμινάριο διοργανώνει η Internet Affiliate Marketer, Λένια Αργυράκη. E-mail επικοινωνίας: leniargiraki@gmail.com.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 5 =