αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΡεκόρ για το It’s Possible τον Ιανουάριο με 1.451.429 αναγνώστες

Ρεκόρ για το It’s Possible τον Ιανουάριο με 1.451.429 αναγνώστες

Ρεκόρ επισκεψιμότητας έκανε το It’s Possible τον Ιανουάριο του 2023. Το site συγκέντρωσε συνολικά 1.451.429 μοναδικούς αναγνώστες και 3.310.216 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν, από πλευράς επισκεψιμότητας, ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα διαδρομή του site. Συνεχίζοντας την ταχύτατα ανοδική πορεία του.

H μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Και τον Ιανουάριο σημαντικό ρόλο έπαιξε το traffic από mobile. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 91% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials. Ενώ περίπου 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το It’s Possible είναι γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι είναι πλήρως ενεργή και η Facebook Ομάδα It’s Possible Room στην οποία ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την ανάρτηση του- σχετική με τη θεματολογία της Ομάδας.

Τι θα έλεγες να προβληθείς στην μεγάλη κοινότητα μας;

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =