αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑPum Lefebure: Πήγε στις ΗΠΑ από την Ταΐλάνδη στα 18 της, εργάστηκε σκληρά και έφτασε στην επιχειρηματική επιτυχία

Pum Lefebure: Πήγε στις ΗΠΑ από την Ταΐλάνδη στα 18 της, εργάστηκε σκληρά και έφτασε στην επιχειρηματική επιτυχία

H Pum Lefebure είναι συνιδρύτρια του Design Army. Πρόκειται για ένα από τα πιο μεγάλα δημιουργικά γραφεία στον κόσμο, το οποίο έχει αναλάβει καμπάνιες μεγάλων brands, όπως η Disney, η Pepsi και η Adobe. Η ίδια, πήγε στις ΗΠΑ προερχόμενη από την Ταϊλάνδη, σε ηλικία 18 ετών. Και όπως εξηγεί, στην αρχή ήταν δύσκολο να βρίσκεται μόνη σε μια νέα χώρα, με διαφορετική γλώσσα. Αλλά δούλεψε σκληρά για να τα καταφέρει.

«Η αποτυχία δεν ήταν μέσα στις επιλογές μου» λέει τώρα η Lefebure.

Όταν ήταν στο κολέγιο, έπιασε δουλειά στο τμήμα design στο Radford University. Εκεί εργαζόταν πολλές ώρες, στον σχεδιασμό ενημερωτικών δελτίων και στο μάρκετινγκ διάφορων υλικών. Μέχρι να αποφοιτήσει, είχε δημιουργήσει ένα portofolio με αληθινά δείγματα δουλειάς.

Κατά το καλοκαίρι του τελευταίου έτους των σπουδών της κέρδισε μια υποτροφία σε ένα κορυφαίο σχεδιαστικό γραφείο. Και έτσι αμέσως μετά την αποφοίτηση της είχε μια έτοιμη δουλειά να την περιμένει. Εκεί γνώρισε και το άντρα της. Και όπως εξηγεί μιλώντας στο Forbes, αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία δουλειά που έκανε ως υπάλληλος. Λίγο αργότερα οι δυο τους ίδρυσαν την Design Army, από την κουζίνα του σπιτιού τους.

Και κάπως έτσι έφτασε στην μεγάλη επιχειρηματική επιτυχία. Όσο για το τι θα συμβούλευε τους νέους επιχειρηματίες; «Να ξέρεις τι αξίζει το δημιούργημα σου. Μην το υποτιμάς. Σε όλους τους πελάτες αρέσουν τα ακριβά προιόντα, άσχετα από το αν μπορούν να τα αντέξουν ή όχι».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =