αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο «σούπερ μάρκετ των φτωχών» σχεδιάζει να έρθει στην Ελλάδα

Το «σούπερ μάρκετ των φτωχών» σχεδιάζει να έρθει στην Ελλάδα

Την αποκαλούν «σούπερ μάρκετ των φτωχών» και ετοιμάζεται να ανοίξει μαγαζιά και στην Ελλάδα. Είναι η βρετανική εταιρεία χαμηλού κόστους, Poundland, που έχει βάλει στόχο να τριπλασιάσει το τζίρο και την κερδοφορία της μέσα στην ερχόμενη δεκαετία, όπως έχουν σημειώσει σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.

Ένα από τα μπραντ της Poundland, η Petco, είναι εταιρεία που ανήκει στο νοτιοαφρικανικό όμιλο Steinhoff.

Δεν αποκλείεται να πουληθεί ή να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, αλλά εκείνο που σχεδιάζει είναι να ανοίγει 300 καταστήματα τον χρόνο σε βασικές αγορές στην κεντρική και την ανατολική Ευρώπη.

Πότε έρχεται στην Ελλάδα

Η διοίκηση της Poundland δηλώνει στο BnB Daily την πρόθεσή της να έρθει στην Ελλάδα μέσα στην επόμενη πενταετία, μέσω του συμβούλου επικοινωνίας της εταιρείας Finsbury, Richard Crowley.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, αναμένεται να ανοίξει καταστήματα στη χώρα μας έως το 2024, ενώ ήδη η εταιρεία βρίσκεται σε αναζήτηση των κατάλληλων χώρων φιλοξενίας.

Η Pepco είναι το brand της Poundland, τα οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του φθηνού ρουχισμού και των προϊόντων διακόσμησης.

Τα νέα καταστήματα αναμένεται ότι θα είναι υπό την ομπρέλα της Pepco Ευρώπης, όπως σημειώνει ο Richard Crowley και προσθέτει πως μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη στον χώρο της Ανατολικής Ευρώπης.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, η Poundland έχει βάλει στο στόχαστρο την Ελλάδα και την Ιταλία με σκοπό την αύξηση του τζίρου της εταιρείας Pepco

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 4 =