αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑOpinion Outpost: Αυτή η πλατφόρμα πληρώνει τους χρήστες του ίντερνετ, απλά για να συμμετέχουν σε έρευνες εταιριών

Opinion Outpost: Αυτή η πλατφόρμα πληρώνει τους χρήστες του ίντερνετ, απλά για να συμμετέχουν σε έρευνες εταιριών

Σκέψου να μπορούσε ένας χρήστης του ίντερνετ, να κερδίσει ένα επιπλέον εισόδημα, από το laptop του, στο σπίτι του, συμμετέχοντας απλά σε έρευνες. Ναι, κάπως έτσι λειτουργεί η αμερικανική πλατφόρμα Opinion Outpost. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμμετέχεις σε έρευνες εταιριών.

«Αν ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο να κερδίσετε χρήματα, συγχαρητήρια, επειδή έχετε έρθει στο σωστό μέρος», λέει η εταιρία στο επίσημο site της.

Τι πρέπει να κάνει ο χρήστης: Αρχικά, πρέπει να κάνεις μια εγγραφή στην πλατφόρμα, μέσα σε μερικά λεπτά. Στην συνέχεια, σου ζητείται να εισάγεις κάποια στοιχεία σου όπως: Το φύλο σου, διεύθυνση κατοικίας, ημερομηνία γέννησής, επαγγελματική κατάσταση, επίπεδο εκπαίδευσης και το εισόδημα του νοικοκυριού. Οι πληροφορίες αυτές, παίζουν ρόλο στις έρευνες που θα σου σταλούν. Όπως είναι λογικό, μια έρευνα που θα κάνει π.χ. η H&M θα σταλεί σε άλλο target group, σε σχέση με μια έρευνα π.χ. της NASA.

«Μπορείτε να συμπληρώσετε όσες περισσότερες από τις έρευνες επιθυμείτε, αλλά ως πρόσθετο κίνητρο, κάθε έρευνα που θα κάνετε σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον συμμετοχές στην τριμηνιαία κλήρωση των 10.000 δολαρίων», συμπληρώνει η εταιρία. Επιπλέον, η  Opinion Outpost εξηγεί το «γιατί» σε πληρώνει για να συμμετέχεις σε έρευνες. Όπως λέει, η γνώμη σου έχει σημασία για τις εκάστοτε εταιρίες- αφού κάπως έτσι προσαρμόζουν τις τακτικές τους, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Αφού λοιπόν ωφελείς τις εταιρίες, έτσι και εσύ πρέπει να ανταμειφθείς, κερδίζοντας δωροκάρτες σε μεγάλα brands ή μετρητά μέσω Paypal.

Όπως σημειώνει η πλατφόρμα στο site της βέβαια, είναι «ανοιχτή στους νόμιμους κατοίκους των 50 Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής». Άρα προφανώς το δείγμα χρηστών που θέλουν είναι μόνο από εκεί. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, αν θέλεις να αναζητήσεις περισσότερες πληροφορίες, το email της εταιρίας είναι το helpdesk@opinionoutpost.com. Σίγουρα πάντως, πρόκειται για μια καλή business ιδέα, τόσο για τους ιδρυτές της πλατφόρμας, όσο και για τους χρήστες που μπορούν να βγάλουν ένα επιπλέον εισόδημα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 14 =