αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑOnePlus 6: To νέο smartphone με την μπαταρία που φορτίζει 100% σε μόλις 80 λεπτά

OnePlus 6: To νέο smartphone με την μπαταρία που φορτίζει 100% σε μόλις 80 λεπτά

Το νέο OnePlus 6 είναι εδώ και έχουν ήδη ξεκινήσει οι δοκιμές σχετικά με την αυτονομία του, μιας και το θέμα της μπαταρίας είναι ίσως από τα κυριότερα χαρακτηριστικά σε ένα smartphone. Τα αποτελέσματα για την αυτονομία του OnePlus 6 είναι ικανοποιητικά αλλά αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσει πλήρως η συσκευή.

Το OnePlus 6 διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 3300mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Dash Charge και είναι ίδιας χωρητικότητας με τα OnePlus 5 και OnePlus 5T, με τις διαφορές να βρίσκονται στον επεξεργαστή της κάθε συσκευής. Είναι απορίας άξιο το πόσο καλά τα πήγε η μπαταρία με το Snapdragon 845 στην “καρδιά” του OnePlus 6 αλλά και με μια οθόνη μεγαλύτερη από τις προηγούμενες.

Τα αποτελέσματα σχετικά με την αυτονομία της συσκευής έδειξαν πως η μπαταρία διαρκεί λιγότερο από τα προηγούμενα δύο μοντέλα, με το OnePlus 5 να έχει αυτονομία 9 ώρες και 18 λεπτά, το OnePlus 5T να έχει 8 ώρες και 51 λεπτά και το OnePlus 6 να έχει αυτονομία 8 ώρες και 10 λεπτά. Οι επιδόσεις αυτές δεν είναι απογοητευτικές όπως αυτές του Samsung Galaxy S9 (σύμφωνα με τις δοκιμές) αλλά δε φτάνει τα επίπεδα των LG V30 και iPhone 8 Plus.

oneplus6 battery1

Στη συνέχεια, η δοκιμή είχε να κάνει με το χρόνο που χρειάζεται να φορτίσει το OnePlus 6 από 0% σε 100% και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. Η μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Dash Charge χρειάζεται μόνο 80 λεπτά για να φορτίσει πλήρως. Πραγματικά εξαιρετική επίδοση για την OnePlus και αν τη συγκρίνουμε με τις 3 ώρες και 9 λεπτά που χρειάζεται για μια πλήρη φόρτιση το iPhone X, είναι σίγουρο πως η σύγκριση παύει να έχει ουσία.

Η σύγκριση με τα OnePlus 5 και OnePlus 5Τ δείχνει πως με κάθε νέα συσκευή, ο χρόνος φόρτισης μειώνεται αφού από τα 99 και τα 93 λεπτά αντίστοιχα, έχουμε φτάσει τα 80 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση. Παρά το γεγονός πως το OnePlus 6 δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, το χαρακτηριστικό της γρήγορης φόρτισης σε συνδιασμό με την ικανοποιητική αυτονομία της μπαταρίας, δείχνουν το πόσο καλή δουλειά έχει γίνει στον τομέα αυτόν.

oneplus6 battery2

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − 4 =