αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO Υπάτιος Πατμάνογλου ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πάρει όλο το ποσό από τα 1,2 εκατ. ευρώ που θα δώσει η πλευρά του Mr Jumbo

O Υπάτιος Πατμάνογλου ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πάρει όλο το ποσό από τα 1,2 εκατ. ευρώ που θα δώσει η πλευρά του Mr Jumbo

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, σχετικά με την αποζημείωση που πρέπει να δώσει ο ιδρυτής των Jumbo, Απόστολος Βακάκης στο Υπάτιο Πατμάνογλου, λόγω του γνωστού δυστυχήματος με την Porsche. Η απόφαση προβλέπει αποζημείωση 1,2 εκατ. ευρώ, την οποία πρέπει να καταβάλει η πλευρά του Mr Jumbo.

Ωστόσο αυτή δεν θα πάει ολόκληρη στον Υπάτιο Πατμάνογλου. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος του Υπάτιου, Ιωάννης Ντεμογιάννης, ξεκαθάρισε πως όντως έχει εκδοθεί η απόφαση από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ωστόσο το ποσό του 1.200.000 ευρώ επιδικάζεται σε όλους τους συγγενείς «και της Αποστολίας και του μικρού Παύλου».

Οι ενάγοντες ήταν δέκα και στο τέλος έμειναν εννέα γιατί είχε αποβιώσει η μία γιαγιά του Υπάτιου, εξήγησε ο δικηγόρος του Υπάτιου. «Δεν έχει καμία βάση ότι το ποσό αυτό επιδικάζεται στον Υπάτιο. Επιδικάζεται σε όλους. Εννέα άτομα συνολικά. Δεν έχω εξουσιοδότηση να αναφέρω τα ποσά στον καθένα και τα ονόματα των εναγόντων» τόνισε ο κος Ντεμογιάννης.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως η απόφαση είναι πρωτόδικη και πως το ποσό δεν μοιράζεται ισόποσα. Τόνισε ακόμα, ότι το «ποσό αυτό επιδικάζεται σε βάρος της ασφαλιστικής εταιρίας και του κυρίου Βακάκη. Είναι μέσα στα όρια που καλύπτει η ασφαλιστική εταιρία. Άρα η ασφαλιστική πληρώνει και όχι ο κύριος Βακάκης».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 3 =