αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO κολοσσός Mondelez δρομολογεί μεγάλη επένδυση στην μονάδα της Παυλίδης στην Πειραιώς

O κολοσσός Mondelez δρομολογεί μεγάλη επένδυση στην μονάδα της Παυλίδης στην Πειραιώς

Nέα μεγάλη επένδυση στο εργοστάσιο του Παυλίδη δρομολογεί η Mondelez, η οποία συνέχισε να αναπτύσσεται και να διευρύνει τα μερίδια της καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης.

Η πολυεθνική βιομηχανία σοκολάτας και σνακ, η οποία διαθέτει στο χαρτοφυλάκιο της ορισμένες από τις πιο δημοφιλής μάρκες όπως οι σοκολάτες Lacta και Merenda και τα μπισκότα Oreo αποφάσισε να ενισχύσει περαιτέρω την ιστορική μονάδα στην Οδό Πειραιώς, αναβαθμίζοντας την παραγωγική ικανότητά της, όπως διαβάζουμε στο Thessaliaeconomy.gr.

Η παραπάνω επένδυση, σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας είναι μεγαλύτερη από τις καθιερωμένες που γίνονται σε ετήσια βάση και αφορούν στον εκσυγχρονισμό της παραγωγής, ωστόσο απέφυγαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει η γενική διευθύντρια της Mondelez Hellas, Κατερίνα Βλάχου, η νέα επένδυση δείχνει την εμπιστοσύνη που έχουν τα κεντρικά στην ομάδα που «τρέχει» την ελληνική θυγατρική και στις επιτυχίες που διαχρονικά έχει να επιδείξει μέσα σε ένα ιδιαίτερα αντίξοο περιβάλλον.

Λέει μάλιστα πως χάρη στην επιτυχία αυτή κατάφερε η ελληνική ομάδα να κρατήσει εδώ την παραγωγή και να μην τεθεί ποτέ ζήτημα μεταφοράς της σε άλλα εργοστάσια του ομίλου, όπως έκαναν άλλες πολυεθνικές.

Η κα Βλάχου δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία των εργασιών και τη νέα χρονιά και τονίζει πως η εταιρεία της θα συνεχίσει να επενδύει σε προωθητικές ενέργειες που θα έχουν νόημα για τον καταναλωτή ενώ παράλληλα θα λανσάρει νέα καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 13 =