αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMeizu M6s: Παρουσιάστηκε το πρώτο smartphone με αισθητήρια δαχτυλικού αποτυπώματος στο πλάι

Meizu M6s: Παρουσιάστηκε το πρώτο smartphone με αισθητήρια δαχτυλικού αποτυπώματος στο πλάι

Επίσημα παρουσιάστηκε το Meizu M6s επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στο πλάι καθώς και πολλά από τα χαρακτηριστικά του.

Ξεκινώντας από τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος, το Meizu M6s τον έχει στο πλάι δεξιά και σύμφωνα με την εταιρεία μπορεί να ξεκλειδώσει τη συσκευή σε 0,2 δευτερόλεπτα. Στα αριστερά βρίσκεται η είσοδος για την κάρτα SIM κι ένα πλήκτρο για αυξομείωση της έντασης. Επίσης είναι παραμετροποιήσιμος, δηλαδή ο χρήστης μπορεί να του ορίσει εντολές.

Η οθόνη της συσκευής έρχεται με στρογγυλεμένες άκρες και λεπτά περιθώρια σε σύγκριση με τους προκατόχους του.

Το πλήκτρο mBack έχει αντικατασταθεί από το Halo Button, ένα εικονικό πλήκτρο που λειτουργεί παρόμοια με το mBack. Με ένα χτύπημα (tap) το Halo Button λειτουργεί σαν πλήκτρο προς τα πίσω. Με πίεση το πλήκτρο λειτουργεί σαν home key, ενώ με παρατεταμένο άγγιγμα πραγματοποιείται κλείδωμα. Με swipe προς τα δεξιά και τα αριστερά ο χρήστης μετακινείται ανάμεσα στις πιο πρόσφατες εφαρμογές. Με swipe προς τα επάνω ενεργοποιείται το multitasking.

Η συσκευή έρχεται με μία κάμερα 16MP στην πλάτη και 8MP μπροστά.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.000mAh και είναι μη αποσπώμενη ενώ προσφέρει γρήγορη φόρτιση 18W. Σύμφωνα με την εταιρεία, σε 15 λεπτά, έχει πραγματοποιηθεί φόρτιση από 0 σε 30%. Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 152 x 72.54 x 8mm και ζυγίζει 160 γραμμάρια.

Η συσκευή έρχεται σε Champagne Gold, Matte Black, Moonlight Silver και Cobalt Blue και θα διατεθεί άμεσα στην αγορά με τιμή για την αγορά της Κίνας στα 999 yuan (127 ευρώ) για τα 32GB και στα 1199 yuan (152 ευρώ) για τα 64GB.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 20 =