αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑIt’s Possible και τον Ιούλιο: 79.226 μοναδικοί αναγνώστες και 174.709 page views μέσα στο καλοκαίρι

It’s Possible και τον Ιούλιο: 79.226 μοναδικοί αναγνώστες και 174.709 page views μέσα στο καλοκαίρι

Το It’s Possible λειτουργεί σε φουλ ρυθμού κάθε ημέρα του καλοκαιριού, με συνεχή ροή, breaking news και συνεντεύξεις. Με τους αναγνώστες να είναι εδώ, παρά… το κλίμα διακοπών. Συγκεκριμένα, το site συγκέντρωσε τον Ιούλιο 79.226 μοναδικούς αναγνώστες και 174.709 pages views, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Με βάση τους αριθμούς, το It’s Possible είναι ένα από τα πιο δημοφιλή sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα και τους freelancers στην Ελλάδα. Και φυσικά οι αριθμοί δείχνουν ότι έρχεται ένα ακόμα πιο δυνατό φθινόπωρο και χειμώνας.

Το Ιούλιο, για μια ακόμα φορά, σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Αφού το 70,04% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Η ανοδική πορεία μέσα στο καλοκαίρι, αποτυπώνεται και στην κατάταξη του Alexa.com (την οποία μπορεί να δει ελεύθερα ο καθένας). Το It’s Possible βρίσκεται σήμερα (1/8) στη θέση 1.267 σε ότι αφορά την κατάταξη των ελληνικών sites.

Ένα επίσης στοιχείο που μας κάνει χαρούμενους, είναι το γεγονός ότι σχεδόν το 50% των αναγνωστών του It’s Possible είναι γυναίκες, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα από την επίσημη Facebook Page μας. Κάτι αρκετά σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ένα business event στην Ελλάδα, περίπου 8 στους 10 είναι άντρες. Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials.

Στόχος του It’s Possible από την πρώτη ημέρα ήταν να δημιουργήσει μια «μεγάλη συζήτηση». Σε αυτή έχουν θέση όλοι. Οι startuppers, οι παλαιότεροι επιχειρηματίες, οι Bloggers, οι YouTubers, οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις σε μικρότερες πόλεις, οι Έλληνες του εξωτερικού. Ο οποιοσδήποτε έχει δημιουργήσει ένα δικό του project και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει.

Το It’s Possible ήταν και παραμένει ανοιχτό σε όλους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλές από τις συνεντεύξεις που βλέπετε κατά καιρούς, έγιναν επειδή οι πρωταγωνιστές, μας έστειλαν απλά ένα email. Mέχρι σήμερα έχουν γίνει συνολικά πάνω από 250 συνεντεύξεις στο site.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners. Αφού όπως έχουμε πει, το It’s Possible έχει επιλέξει να μην φιλοξενεί sponsored- πληρωμένα άρθρα ή συνεντεύξεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =