αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH OPPO εισέρχεται στην ελληνική αγορά

H OPPO εισέρχεται στην ελληνική αγορά

Την επίσημη έναρξη της δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε η κινεζική OPPO, έχοντας στόχο την κατάληψη της 3ης θέσης σε διεθνές επίπεδο.

Η OPPO κάνει το ντεμπούτο της, με την εμπορική διάθεση, από τις 4 Ιουλίου, κινητών τηλεφώνων που κοστίζουν 299 ευρώ, 399 ευρώ και 1.299 ευρώ.

Επιπλέον, η OPPO λανσάρει στην ελληνική αγορά και wireless ακουστικά, τα οποία διατίθενται στην τιμή των 89 ευρώ και 59 ευρώ.

Η κινεζική εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στη σύσταση τοπικού γραφείου, το οποίο είναι υπεύθυνο για όλες τις δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Στόχος της OPPO, όπως αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου, είναι να αποσπάσει μερίδια αγοράς αντίστοιχα με εκείνα που διαθέτει σε διεθνές επίπεδο και να διευρύνει σταδιακά τη γκάμα των προϊόντων τεχνολογίας.

“Έχοντας αποδείξει ότι μπορούμε να μετατρέπουμε καινοτόμες ιδέες σε προϊόντα, εκτιμούμε ότι η Ελλάδα θα εξελιχθεί σε μία σημαντική αγορά για την OPPO”, υπογράμμισε ο Mars Cui, Γενικός Διευθυντής της OPPO για την Ελλάδα και την περιοχή των Βαλκανίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 13 =