αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑH ναυαρχίδα της Huawei, το P9, έρχεται σε νέα χρώματα

H ναυαρχίδα της Huawei, το P9, έρχεται σε νέα χρώματα

H Huawei ανακοίνωσε στην IFA ότι το βραβευμένο της smartphone, το Huawei P9, είναι πλέον διαθέσιμο σε δύο νέα χρώματα: μπλε και κόκκινο.

Η Glory Zhang, CMO της Huawei περιέγραψε την έμπνευση πίσω από τους νέους χρωματισμούς: «Το Μπλε και το Κόκκινο είναι τα δύο οπτικά άκρα για τους καλλιτέχνες, δύο είδη με διαφορετικό χαρακτήρα ή δύο χρώματα που εκφράζουν αντίθετες διαθέσεις και στυλ. Το Κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους και της φωτιάς, αποπνέοντας εμπιστοσύνη και νεανικότητα και εκφράζοντας τη ζωτικότητα της βιομηχανίας της μόδας, ενώ το Μπλε αποπνέει μια κλασική κομψότητα και την ισορροπία εξακολουθώντας να είναι δημοφιλές στην παγκόσμια μόδα έως σήμερα».

Και συνεχίζει: «Η τολμηρή σύγκρουση του μπλε και του κόκκινου είναι όπως όταν η φωτιά συναντά τον πάγο: όλο το πάθος και η γοητεία του κόσμου της μόδας εμπνευσμένη από την σύγκρουση αυτών των στοιχείων. Όταν λοιπόν αυτά τα στοιχεία συνδυάζονται με το κυματοειδές σχέδιο της σειράς nova, οι χρωματισμοί αποπνέουν εμπιστοσύνη, στυλ και δυναμισμό, και δίνουν στους καλλιτέχνες και τους καινοτόμους ανάμεσά μας ένα νέο επίπεδο επιλογής και το στυλ».

Όπως σημειώνει το pestaola.gr, Η διπλή κάμερα με φακό 12 Megapixel που έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την εμβληματική μάρκα της Leica για τον κόσμο της φωτογραφίας και των φωτογραφικών μηχανών, εξασφαλίζει ότι κάθε λεπτομέρεια θα αποτυπωθεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα smartphone που έχει τις δυνατότητες να συμπληρώσει το όραμα των fashionistas και των δημιουργών του πολιτισμού. Η πολύ γρήγορη αυτόματη εστίαση του σηματοδοτεί ότι καμία στιγμή δεν θα χαθεί, ενώ η μαγεία των απογευματινών παραστάσεων και των βραδινών πάρτι μπορούν να αιχμαλωτίζονται σε όλο τους το μεγαλείο, με την εξαιρετική λειτουργία φωτογράφισης σε χαμηλό φωτισμό.

To Ρ9 θα διατίθεται πλέον σε έξι χρώματα: Το Μπλε και το Κόκκινο θα ενταχθούν στη σειρά μαζί με τα βασικά χρώματα τα οποία είναι το Rose Gold, το Prestige Gold, το Titanium Grey και το Mystic Silver.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 2 =