αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑH εφαρμογή Mr. Pengu «σηκώνει» χρηματοδότηση 3.000.000 ευρώ και έρχεται στην Ελλάδα

H εφαρμογή Mr. Pengu «σηκώνει» χρηματοδότηση 3.000.000 ευρώ και έρχεται στην Ελλάδα

Συνολική χρηματοδότηση 3.000.000 ευρώ από ξένο fund θα «σηκώσει» μέσα στον Απρίλιο η εφαρμογή Mr. Pengu. Συγκεκριμένα, κυπριακή εταιρεία MR. PENGU PUBLIC COMPANY LTD θα λάβει το 1.500.000 ευρώ στις Αρχές Απριλίου και το υπόλοιπο 1.500.000 μετά την εισαγωγή της στο χρηματηστήριο της Κύπρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, την εισαγωγή έχει αναλάβει η εταιρία ARGUS STOCKBROKERS LTD μια απο τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρείες της Κύπρου με χαρτοφυλάκιο κοντά στα 3 δισ. η οποία εξειδικεύεται στις προετοιμασίες εταιρειών για την δημόσια εγγραφή τους.

Μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα η εφαρμογή αναμένεται να έρθει επίσημα και στην Ελλάδα. Τι μπορεί να κάνει με απλά λόγια ένας χρήστης μέσα από την εφαρμογή: Να παραγγείλει οτιδήποτε θέλει (π.χ. φαγητό ή κάποιο γκάτζετ) από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα, και η παραγγελία να έρθει στην πόρτα του.

Το αίτημα του εκάστοτε χρήστη φτάνει στα «κεντρικά» του Mr. Pengu. Και από εκεί, μέσα από το δίκτυο διανομέων που έχει η εταιρία, ξεκινά η διαδικασία για την παραλαβή του προϊόντος από το κατάστημα, και η παράδοση του στο σημείο που βρίσκεται ο χρήστης-πελάτης.

Ο χρήστης μπορεί να παραγγείλει προϊόντα σε ακτίνα 30 χιλιομέτρων από το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Χρησιμοποιώντας απλά το smartphone του.

Μπορείς ζητήσεις ό,τι θες όλο το 24ωρό και από όποιο φυσικό κατάστημα θες (αρκεί να είναι ανοιχτό). Η πλατφόρμα δεν συνεργάζεται με συγκεκριμένα μαγαζιά, όπως έχουμε δει σε άλλα αντίστοιχα apps.

Εκτός από τις μικροαγορές μπορείς να του ζητήσεις να μεταφέρει έγγραφα ή μπορούν οι γονείς σου από την Καλλιθέα να σου στείλουν το γνωστό ταπεράκι με τον αγαπημένο σου μουσακά στο Μαρούσι. Η εφαρμογή υποστηρίζει ακόμα και μεταφορά χρημάτων. Επίσης, έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το που είναι ο οδηγός και πότε πλησιάζει στον χώρο σου, όπως επίσης έχεις και την δυνατότητα να επικοινωνήσεις μαζί του. Τέλος, μπορείς να πληρώσεις ηλεκτρονικά ή με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Και ποιοι θα κάνουν τις παραδόσεις των προϊόντων; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του It’s Possible, ο στόλος του Mr. Pengu θα απαρτίζεται από διανομείς οι οποίοι θα υπογράφουν σύμβαση με την εταιρία και θα έχουν σταθερό μισθό. Δεν θα είναι, δηλαδή, κάποιου είδους freelancers.

Να σημειώσουμε επίσης ότι κάθε χρήστης θα χρεώνεται με 1,25 ως περίπου 6 ευρώ επιπλέον από το κανονικό κόστος της παραγγελίας του. Αυτή είναι η προμήθεια που θα παίρνει το App για να έχει τα απαιτούμενα έσοδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 10 =