αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑGPS με μουσική: Οι πλατφόρμες Spotify και Waze ενώνουν τις δυνάμεις τους

GPS με μουσική: Οι πλατφόρμες Spotify και Waze ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ένα GPS… από το μέλλον. Αυτό δημιούργησαν δύο γνωστές πλατφόρμες. Οι Spotify και Waze ενώνουν τις δυνάμεις και δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να ακούν μουσική ενώ ταυτόχρονα πλοηγούνται μέσω GPS.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό TechCrunch, πλέον θα μπορεί κάποιος να ακούσει τα τραγούδια που του αρέσουν, και χωρίς να βγει από το Spotify, θα έχει την επιλογή να πλοηγηθεί στους ηλεκτρονικούς χάρτες της Waze. Το ίδιο ισχύει επίσης αντίστροφα: Ενώ θα βρίσκεσαι μέσα στη Waze και θα οδηγάς, θα μπορείς να ακούς τα τραγούδια που θες, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις app. Σημειώνεται βέβαια, ότι αν θελήσεις να επεξεργαστείς τις playlists σου, θα μπορείς να το κάνεις μόνο αν το IX σου είναι σταματημένο.

Η καινοτόμα συνεργασία των δύο brands, είναι διαθέσιμη προς χρήση αρχικά για τους Android users. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πότε θα δούμε κάτι αντίστοιχο και στο iOS.

Υπενθυμίζεται, ότι η Waze εξαγοράστηκε από την Google το 2011 προς 1,1 δισ. δολάρια. Από την άλλη, το Spotify σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Και πλέον διαθέτει 100 εκατ. χρήστες (50 εκατ. χρήστες επί πληρωμή).

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + one =