αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜία Θεσσαλονικιά δημιούργησε το 1ο ελληνικό podcast που ξεπέρασε τα 1.000.000 downloads

Μία Θεσσαλονικιά δημιούργησε το 1ο ελληνικό podcast που ξεπέρασε τα 1.000.000 downloads

Το GiatiOxi γίνεται το 1ο ελληνικό podcast που ξεπέρασε τα 1.000.000 downloads και σύμφωνα με Αμερικάνικη έρευνα, είναι το δημοφιλέστερο podcast στην Ελλάδα, βάσει των downloads & streams σε Spotify & Apple Podcasts.

Το GiatiOxi ξεκίνησε το Μάιο του 2016 στη Θεσσαλονίκη, από τη Δέσποινα Κανάκογλου όταν τα podcast ήταν άγνωστη λέξη στην Ελλάδα. Η Δέσποινα, αυτοδίδακτη, το ξεκίνησε σαν μια δική της ανάγκη να προσεγγίσει τα θέματα με το δικό της τρόπο, πιστεύοντας στη δύναμη της ακουστικής αφήγησης. Μετά από πάρα πολλές απορρίψεις και ποντάροντας στη δυναμική του podcast, αποφάσισε να το κάνει μόνη της. Σήμερα, έχει ξεπεράσει τα 1.000.000 downloads και έχει περισσότερο από 20.000 ακροατές.

Η εκπομπή προσεγγίζει ένα γαλαξία θεμάτων με χιούμορ και ευαλωτότητα. Περισσότερα από 350 επεισοδια αφιερωμένα στην ευζωία, στην ψυχολογία, στις σχέσεις, στην επιστήμη, στο επιχειρείν και σε πολλά ακόμη. Έχουν περάσει από μια πληθώρα καλεσμένων από γιατρούς, καθηγητές πανεπιστημίου, ψυχολόγους, επιστήμονες και πολλούς ακόμα. Θα τα βρείτε σε περισσότερες από 30 εφαρμογές για podcast και στο giatioxi.gr.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 1 =