αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑGary Vaynerchuk: Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έκανα στην καριέρα μου. Μην το κάνεις

Gary Vaynerchuk: Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έκανα στην καριέρα μου. Μην το κάνεις

Για ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει στην καριέρα του μίλησε ο Gary Vaynerchuk. Ο γνωστός αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και επιχειρηματίας έγραψε στο Linkedin: «Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της καριέρας μου ήταν η μεταφορά της Wine Library TV από το YouTube στο Viddler».

Τι ακριβώς συνέβη τότε και άλλαξε πλατφόρμα για να φιλοξενεί τα βίντεο του; «Μου έδωσαν ένα μεγάλο κομμάτι της εταιρείας για να μετακομίσω εκεί και πήρα τα βραχυπρόθεσμα οφέλη, αντί να εστιάσω την προσοχή μου στο YouTube».

Με τον Gary να παραδέχεται: «Τεράστιο λάθος. Θα μπορούσα να είχα εκατομμύρια συνδρομητές περισσότερους, αν είχα μείνει στο YouTube το 2007-2011, αλλά δεν το έκανα».

«Το πιο σημαντικό, δεν έκλαψα για αυτό ούτε κόλλησα εκεί. Προσαρμόστηκα, προχώρησα και δεν έκανα ποτέ ξανά το ίδιο λάθος. Το μάθημα; Όταν πρόκειται για το χτίσιμο ενός brand και την επιχειρηματικότητα, να σκέφτεστε πάντα μακροπρόθεσμα αντί για βραχυπρόθεσμα. Είναι τόσο διασκεδαστικό να είσαι… μαραθωνοδρόμος σε έναν κόσμο γεμάτο σπρίντερς», καταλλήγει ο επιχειρηματίας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − thirteen =