αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑFlyway: Προσλήψεις κάνει η νέα εταιρία του Νίκου Δρανδάκη- Που να στείλεις βιογραφικό

Flyway: Προσλήψεις κάνει η νέα εταιρία του Νίκου Δρανδάκη- Που να στείλεις βιογραφικό

Όπως γράφαμε από τις 23 Οκτωβρίου, ο Νίκος Δρανδάκης ξεκίνησε τη νέα εταιρία του με το όνομα Flyway. Mια εταιρία που δραστηριοποιείται στο πεδίο του real estate. Η Flyway αγοράζει δεύτερες κατοικίες στους προορισμούς που επιθυμούν περισσότερο οι άνθρωποι να έχουν ακίνητο για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με την οικογένεια και τους φίλους τους. Επιπλώνει τις κατοικίες που αγοράζει εφαρμόζοντας μοντέρνο σχεδιασμό και στη συνέχεια τοποθετεί μια Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) για να έχει την ιδιοκτησία της εκάστοτε κατοικίας. Η Flyway έχει χωρίσει την ιδιοκτησία της κατοικίας σε 8 μερίδια και στη συνέχεια αρχίζει να πωλεί το κάθε μερίδιο ξεχωριστά.

Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι η Flyway αγοράζει ένα δεύτερο σπίτι σε έναν εξαιρετικό προορισμό αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ. Οποιοσδήποτε θέλει να έχει ιδιοκτησία και πρόσβαση σε αυτό το ακίνητο μπορεί να αγοράσει ένα από τα οκτώ μερίδια αυτού του σπιτιού έναντι 125 χιλιάδων ευρώ (που είναι το 1/8 της συνολικής αξίας του σπιτιού).

Η αγορά μιας μετοχής εξασφαλίζει πρόσβαση στο σπίτι για το 1/8 του ημερολογιακού έτους, που σημαίνει 44 ημέρες κάθε χρόνο.

Τώρα η εταιρία ξεκίνησε να ανοίγει θέσεις εργασίας. Όπως βλέπουμε στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Linkedin, άνοιξε δύο θέσεις. Αναζητά τις παρακάτω ειδικότητες και μπορείς να στείλεις βιογραφικό.

Senior React Frontend Engineer

Android Developer

Μάλιστα η εταιρία προσφέρει «το καλύτερο προνόμιο στον κόσμο» όπως λέει. Και εξηγεί απευθυνόμενη στους υποψήφιους εργαζομένους: «Επισκεφτείτε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα καταπληκτικά σπίτια μας (εφόσον δεν τα έχουμε πουλήσει πλήρως) και δουλέψτε από εκεί, για όσο θέλετε!». Άλλωστε οι θέσεις έχουν την σήμανση «remote».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + four =