αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑDream Job: Μια πλατφόρμα σου δίνει δωροκάρτες 5.000 δολαρίων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψωνίζεις

Dream Job: Μια πλατφόρμα σου δίνει δωροκάρτες 5.000 δολαρίων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψωνίζεις

Κατά καιρούς έχουμε δημοσιεύσει αρκετές dream jobs εδώ στο It’s Possible. Τώρα θα δούμε μια ακόμα δυνατή περίπτωση. Το website «RetailMeNot» αναζητά να προσλάβει έναν shopping specialist. Τι θα κάνει αυτός; Θα πληρώνεται για να… ψωνίζει και να κάνει δείπνα έξω.

Συγκεκριμένα, αυτός που θα επιλεγεί θα παίρνει δωροκάρτες αξίας 5.000 δολαρίων για να ψωνίσει ότι θέλει από τα brands που συνεργάζονται με την πλατφόρμα. Και θα μπορεί να τις εξαργυρώσει μέσα σε μια εβδομάδα. Επιπλέον, θα έχει στη διάθεση του ως 50 δολάρια ανά ημέρα, για να δειπνήσει σε κάποιο από τα μαγαζιά που συνεργάζονται με την πλατφόρμα.

Ποια θα είναι η δουλειά σου: Οι αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνουν τη δοκιμή της εφαρμογής και του δικτυακού τόπου της RetailMeNot, ενώ θα πρέπει να κάνεις αγορές σε πέντε ή περισσότερους retailers (που θα επιλέγονται από την εταιρεία) ανά ημέρα, για μία εβδομάδα, αγοράζοντας τουλάχιστον ένα στοιχείο από κάθε μαγαζί. Σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ο shopping specialist θα σημειώνει την αποτελεσματικότητα των κουπονιών, των κωδικών promo και των επιστροφών cashback του RetailMeNot, ενώ θα παραθέτει και την συνολική αγοραστική εμπειρία του για το ιστολόγιό του The Real Deal.

Οι υποψήφιοι για τη θέση πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών, να έχουν άδεια εργασίας στις ΗΠΑ και να έχουν άδεια οδήγησης. Αιτήσεις εδώ μέχρι 9 Αυγούστου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + four =