αρχικηVIRALDream Job: Η NASA σου δίνει 16.500 ευρώ για να… μείνεις ξαπλωμένος για δύο μήνες

Dream Job: Η NASA σου δίνει 16.500 ευρώ για να… μείνεις ξαπλωμένος για δύο μήνες

Θέλετε να κερδίσετε 16.500 ευρώ σε 60 ημέρες; Αρκεί να μείνετε ξαπλωμένοι για δύο μήνες συμμετέχοντας σε έρευνα της ΝΑΣΑ.

Η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία και η Ευρωπαική Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση μιας μακροχρόνιας μελέτης στην οποία θα συμμετέχουν 24 άνδρες και γυναίκες, ηλικίας από 24 έως 55 ετών, γράφει ο γερμανικός Τύπος.

Όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα, η έρευνα θα ξεκινήσει τέλος Μαρτίου του 2019 . Οι εθελοντές δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τα κρεβάτια τους επί 60 ημέρες στην ερευνητική μονάδα του γερμανικού κέντρου αεροδιαστημικής στην Κολωνία. Όταν όμως σηκωθούν από το κρεβάτι, θα πετούν από τη χαρά τους αφού οι τσέπες τους θα είναι γεμάτες…

«Όλες οι δραστηριότητες θα γίνονται ενώ είστε ξαπλωμένοι- διάβασμα φαγητό, ντους, ακόμα και η τουαλέτα θα… έρχεται στο κρεβάτι», σχολιάζει το γερμανικό περιοδικό «Focus» για όσους ενδιαφέρονται.

Το μαξιλάρι είναι απαραίτητο. Τα κρεβάτια θα βρίσκονται σε μονόκλινα δωμάτια πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέψεις δεν επιτρέπονται!

Όποιος δεν αισθάνεται υπερκινητικός, μοναχικός και αδύναμος μπορεί να κάνει αίτηση. Αρκεί βεβαίως να πληροί και τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Να μην είναι καπνιστές και να έχουν ύψος από 1,53μ. έως 1,90 μ. Οι συμμετέχοντες θα κάνουν κάποιες δοκιμές για την καρδιαγγειακή λειτουργία και τη μυϊκή δύναμη. Θα πρέπει επίσης να υποβάλλονται τακτικά σε εξετάσεις αίματος.

Οι ερευνητές θέλουν μέσα από την έρευνα να εντοπίσουν μέσα και μεθόδους ενάντια στις αρνητικές συνέπειες από την έλλειψη της βαρύτητας στο διάστημα όπως είναι η ατονία των μυών και των οστών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − 9 =