αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΥπεγράφη σύμβαση για την προμήθεια 100 λεωφορείων φυσικού αερίου που θα βγουν στην Αθήνα

Υπεγράφη σύμβαση για την προμήθεια 100 λεωφορείων φυσικού αερίου που θα βγουν στην Αθήνα

Η σύμβαση για την προμήθεια 100 αρθρωτών λεωφορείων συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG), μήκους 18 μέτρων, τα οποία θα δρομολογηθούν στην Αθήνα, υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα και τον Head of Europe Commercial Operations της Iveco Bus, Giorgio Zino.

«Εκτιμούμε ότι, μέσα στο 2025, το σύνολο αυτών των οχημάτων θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας», ανέφερε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κατά τη διάρκεια της τελετής υπογραφής της σύμβασης.

Ο κ. Σταϊκούρας αναφέρθηκε διεξοδικά στον σχεδιασμό του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επεσήμανε: «Έχουμε θέσει ως στόχο τη δρομολόγηση προμήθειας 1.300 νέων λεωφορείων σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, τα οποία πρόκειται να αναβαθμίσουν τις αστικές συγκοινωνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ένα ουσιαστικό βήμα είναι η σημερινή υπογραφή της Σύμβασης για την προμήθεια 100 αρθρωτών αστικών οχημάτων 18 μέτρων, συμπιεσμένου φυσικού αερίου (CNG)».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 2 =