αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤρία ελληνικά νησιά στα οποία μπορείς να κάνεις διακοπές με μόλις 50 ευρώ την ημέρα

Τρία ελληνικά νησιά στα οποία μπορείς να κάνεις διακοπές με μόλις 50 ευρώ την ημέρα

Η άνοιξη είναι ήδη εδώ, το καλοκαίρι πλησιάζει, και αρκετοί είναι αυτοί που ξεκινούν να σκέφτονται την εξόρμηση σε κάποιο νησί. Το site belikeyou.gr έκανε μια ενδιαφέρουσα έρευνα και παραθέτει 3 ελληνικά νησιά στα οποία μπορείς να κάνεις σούπερ διακοπές με μόλις 50 ευρώ την ημέρα. Αν πας δηλαδή για 5 ημέρες εκεί, θα δώσεις συνολικά 250 ευρώ. Στο ποσό συμπεριλαμβάνεται η διαμονή αλλά όχι τα μεταφορικά.

Αγκίστρι

Προφανώς και είναι στη λίστα. Συνηθισμένη επιλογή μεν, αλλά πολύ τίμια δε. Δεν είναι μεγάλο για να σκέφτεσαι ότι δεν θα μπορείς να το δεις όλο, βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και θα βρεις αρκετά μέρη στο τιμολόγιο που θέσαμε.

3 νησιά που μπορείς να κάνεις βασιλικές διακοπές με 50 ευρώ (Pics)

Για το 5ήμερο 31/7-4/8 για παράδειγμα θα βρεις ξενοδοχείο στα 58 ευρώ το βράδυ περίπου, για δύο άτομα. Δηλαδη 24 ευρώ το άτομο.

Από παραλίες θα πας στη Δραγωνέρα, στη Χαλικιάδα και στην Απόνησο. Μπορείς να νοικιάσεις ένα ποδήλατο, αν και το ποδαράτο για να δεις το νησί δεν είναι ιδιαίτερος κόπος.

Θα βρεις φαγητό σε ταβέρνες με 15 ευρώ το άτομο.

Λήμνος

Από τον Αργοσαρωνικό μεταφερόμαστε στο Βόρειο Αιγαίο. Στο νησί που έπεσε ο Ήφαιστος. Στη Μύρινα και το Ατσίκι και στο Μούδρο υπάρχουν καλές επιλογές για διαμονή. Που σημαίνει 25 ευρώ το άτομο το βράδυ.

3 νησιά που μπορείς να κάνεις βασιλικές διακοπές με 50 ευρώ (Pics)

Αν μείνεις στη Μύρινα  θα δεις και το κάστρο. Από παραλίες οι περισσότερες είναι ελεύθερες, άρα θα κάνεις ανέξοδα μπάνια. Στη Μύρινα έχει 4 παραλίες για να πας, οπότε δεν θα χρειαστεί να μετακινηθείς πολύ.

3 νησιά που μπορείς να κάνεις βασιλικές διακοπές με 50 ευρώ (Pics)

Μπορείς να φας ψαρικά με περίπου 13 ευρώ το άτομο, ενώ υπάρχουν και αρκετά σουβλατζίδικα.

Σκύρος

Από το Βόρειο Αιγαίο πάμε στις Σποράδες. Μικρό νησί η Σκύρος, αλλά έχει και τις πολύ ακριβές επιλογές της.

3 νησιά που μπορείς να κάνεις βασιλικές διακοπές με 50 ευρώ (Pics)

Θα βρεις διανομή από 27 ευρώ μέχρι 29 τη μέρα. Πολλές παραλίες είναι αρκετά κοντά, όπου κι αν μείνεις, οπότε πας και περπατώντας. Ο Μώλος, η Ασπού, η Κυρά Παναγιά κι οι Αχερούνες είναι μερικές από αυτές.

Θα βρεις φαγητό με 12  ευρώ το πολύ, θα φας και θα χορτάσεις. Τα ποτά είναι περίπου στα 8 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 2 =