αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitch φέρνει το πρόγραμμα Partner Plus για να βγάζεις περισσότερα χρήματα ως δημιουργός περιεχομένου

Το Twitch φέρνει το πρόγραμμα Partner Plus για να βγάζεις περισσότερα χρήματα ως δημιουργός περιεχομένου

Το Twitch ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα Partner Plus, μια εξελιγμένη μορφή του αρχικού προγράμματος Partner, όπου οι streamers μπορούν να κερδίζουν περισσότερα χρήματα από όσα κερδίζουν στην πλατφόρμα αυτή τη στιγμή.

Σε μια ανάρτηση στο blog που δημοσιεύτηκε σήμερα, η πλατφόρμα streaming δήλωσε ότι το πρόγραμμα Partner Plus θα προσφέρει στους streamers ένα μερίδιο 70% των καθαρών εσόδων από τις συνδρομές – δηλαδή ένα μερίδιο εσόδων 70/30 από τις επαναλαμβανόμενες μηνιαίες συνδρομές και τις συνδρομές δώρου – για 12 μήνες και μέχρι 100.000 δολάρια, αν πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα.

Η πλατφόρμα εξηγεί και τις προϋποθέσεις:

«Οι streamers που είναι ήδη Partners στην πρώτη θέση πρέπει να διατηρήσουν τον αριθμό των 350 επαναλαμβανόμενων συνδρομών επί πληρωμή για τρεις συνεχόμενους μήνες. Μόλις παρέλθουν αυτοί οι τρεις μήνες, θα εγγραφούν αυτόματα στο πρόγραμμα Partner Plus για το επόμενο έτος. Θα παραμείνουν στο πρόγραμμα, ακόμη και αν ο αριθμός των συνδρομητών τους πέσει κάτω από τους 350 συνδρομητές καθ’ όλη τη διάρκεια των 12 μηνών. Οι συνεργάτες που πληρούν τα κριτήρια τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα εγγραφούν στο πρόγραμμα Partner Plus και θα ειδοποιηθούν τον Οκτώβριο».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + sixteen =